Door mijn vriendinnen ben ik vreemdgegaan op vakantie – anoniem Paramaribo

vakantie Paramaribo
Op vakantie gaan met vriendinnen. Dat kan leuk zijn maar ook erg gevaarlijk. Vooral als je je door je vriendinnen laat beΓ―nvloeden.

De jaloerse Gerrol heeft niet overdreven toen hij niet wilde dat zijn vriendin Chantal op vakantie naar Paramaribo ging met haar vriendinnen. Ze is toch gegaan. En weet je wat? Al meteen de eerste nacht is ze vreemdgegaan. Ze geeft haar vriendinnen de schuld. Is dat zo? Misschien is het wel een wraakactie. Haar Gerrol was namelijk ook vreemdgegaan. Lees haar verhaal. Wat nu? Gerrol moet het weten want het kan nog erger worden: Ze heeft namelijk geen bescherming gebruikt. Of kan ze toch liever naar de politie gaan?

Vakantie Paramaribo

Lees ook: Anoniem ~ Mijn vakantie in Suriname was niks aan. Ik ben alleen in het hotel in Paramaribo gebleven

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Chantal. Ik ben nu op vakantie in Paramaribo. Ik ben niet bang dat mijn vriend het gaat lezen want ik ga het hem vanavond alles vertellen. Ik ben namelijk vreemdgegaan hier op vakantie

Ik ga het hem moeten vertellen want ik heb ook geen bescherming gebruikt en de arts zei me eergisteren dat ik pas na 3 maanden zeker ben van mijn zaak. Ik sluit me nu al 3 dagen op in mijn kamer. Ik heb met iedereen ruzie. Ik wil geen contact meer met mijn vriendinnen. Ik ken sommige al 20 jaar. Ik ben zo teleurgesteld in ze. Is wel moeilijk want we huren een huis hier in Paramaribo Noord. Maar ik verhuis morgen naar een nicht van mij. Ik pak mijn spullen en ik vertrek. Ik zie ze weer als ik in het vliegtuig stap terug naar huis.

4 maanden in huis

Een huis heb ik dan niet meer want ik woon sinds 4 maanden samen met Gerrol in Arnhem. Na morgen zijn al mijn spullen waarschijnlijk bij mijn moeder. Die heb ik wel gelijk verteld wat ik heb gedaan. Die was heel boos. En ze heeft me gezegd dat ik Gerrol meteen moet zeggen. Maar ik ben nog moed aan het verzamelen. Ik moet het wel nu zeggen en niet als ik in Nederland ben want hij gaat mij vermoorden. Gerrol kan agressief zijn. Ik vrees zelfs voor mijn moeder. Hopelijk gaat hij niet boos op haar worden.

Ze mogen niet thuis komen

Lees ook: Anoniem: Gedumpt door leugens van mijn vriendinnen – Paramaribo

Het begon dus zo. Hij wilde al niet dat ik alleen met mijn vriendinnen op vakantie moest gaan. Hij houdt niet van mijn vriendinnen. Ze zijn ook niet welkom thuis. Alleen om geen problemen te veroorzaken zegt hij. 1 van mijn vriendinnen ging namelijk met een beste vriend van Gerrol. En hij en zijn nieuwe vriendin zijn heel goed op ons. Dat gedeelte snap ik wel. Maar dat is niet erg. Ik zie ze elke week omdat we op salsales gaan en trainen op dezelfde sportschool. Meestal blijven we daar nog nakletsen en we hebben een whatsappgroep.

Niet meer mee stappen

Sinds ik Gerrol ken. Ongeveer 3 jaartjes. Ga ik niet meer stappen met de meiden. Af en toe uiteten. Zij gaan nog wel regelmatig stappen. Goed, Gerrol is vreselijk jaloers en wilde gewoon niet dat ik wegging deze feestdagen. We hebben een moeilijk jaar achter de rug. HIJ IS VREEMDGEGAAN. En ik wilde eigenlijk een break maar toen vroeg hij me om bij hem te wonen en dat heb ik gedaan. Ik heb hem vergeven en alles gaat goed nu. Mijn vriendinnen vonden dat ik hem gelijk moest dumpen. Maar zij bepalen dat niet voor mij.

Dus ja. We zouden met zijn allen op vakantie gaan een keertje. En het was eindelijk zo ver. Onze big holiday to Paramaribo. We kwamen aan, we hadden nog niet eens gegeten en ik begon wel te drinken. Ik schaam me. We werden met een busje opgehaald door een oom van 1 van de meiden, Hij had een mattie meegenomen. We bleven drinken.

Het is de drank

Ik kan slecht tegen drank. Ik geef drank niet de schuld hoor en ook niet het feit dat Gerrol ook vreemd is gegaan. Alhoewel. Zo hebben mijn vriendinnen me wel in de problemen gezet. Op een gegeven moment kwam die oom bij me zitten in het huis en vertelde dat hij had gehoord dat mijn vriend was vreemdgegaan bla bla. Ik was zo boos op die meiden. En die oom bleef maar bij me plakken en aandringen. En we bleven maar zuipen. Ik weet nog dat ik begon te huilen. En ook zat te schelden op Gerrol. Die oom gaf me steeds brasas. Ik duwde hem steeds weg. Ik bleef die meiden maar zeggen dat ik dat niet cool vond. Ik geef hun niet de schuld maar geen 1 van ze heeft die oom weggestuurd. Integendeel ze hebben hem de hele avond bij me gelaten en ze waren maar bezig mij drank te voeren. Ik zag ze ook foto’s en video’s maken. Alsof ze dit allemaal gepland hadden.

De aller allereerste nacht hebben ze die oom mij naar mijn kamer laten brengen (hij hielp me met mijn koffer)en daar heb ik ook met hem geslapen. Het enige dat ik me kan herinneren is dat ik het uitgilde. Niet omdat ik het leuk vond!! Ik werd wakker met die oom naast mij en toen ik naar de meiden wilde gaan waren ze allemaal weg. Ze hadden mij alleen gelaten. Ik stuurde hem weg en gelukkig ging hij ook meteen. Ik belde meteen mijn moeder.

Vies ben ik

Lees ook: Wie moet ik geloven? Mijn man of mijn vriendin? Anoniem Paramaribo

Ik voelde me zo vies. Die oom was niet eens mijn type. Ik wist het zeker. Hij had me misbruikt. Mijn moeder zei me dat ik meteen de politie moest bellen. Ik wist niet eens waar van Paramaribo Noord ik precies was. En ik voelde me zo vies. Inmiddels ‘voelde’ ik dat in niets had gebruikt.

Het werd licht en de meiden kwamen binnen. Ik vertelde mijn vriendin dat haar oom mij had misbruikt. Maar ze verzekerde mij dat ik het zelf wilde. Ze liet me zelfs een video zien waarop ik hem inderdaad begeleidde naar boven. Vreselijk Ik schaam me dood. Was het stiekem toch een wraakactie van mij. Had ik Gerrol wel vergeven? Misschien moet ik toch aangifte doen?

Niets van Paramaribo gezien
vakantie Paramaribo
Voorbeeldfoto van π—œ 𝗖 𝗖 𝗬 𝗫 𝗣 π—œ 𝗑 𝗭 𝗭

Toch zeg ik dat die meiden me moesten tegenhouden. Ze weten dat ik niet zo ben. Ik neem het ze zeer kwalijk. Dus nu drie dagen later heb ik me nog opgesloten in mijn kamer. Ik heb nog niets van Paramaribo gezien. Ik sta de hele dag onder de douche en bel met mijn moeder. Mijn nicht komt af en toe bij me. Bij haar ga ik morgen. En misschien komt ze daarna bij mij slapen. Gerrol durf ik niet te spreken. Ik app hem alleen maar. Ik heb een puinhoop gemaakt van mijn leven. Maar vanavond ga ik het hem vertellen. Het moet.

HIV infectie

Straks krijg ik HIV. Ik ben ook niet aan de pil. Wat als ik zwanger ben? Ik ben 4 dagen geleden nog met Gerrol naar bed geweest. Ik kon wel een pil innemen maar dat heb ik niet gedaan. Dit is vreselijk. Die ene vriendin lijkt te smullen van mijn problemen. Ik praat niet met ze maar ik hoor ze smoezen en roddelen. Ze zijn trouwens geen haar beter. Ze zijn elke avond weg, drinken en soms worden ze afgezet door jongens. Ze hebben allemaal gewoon een relatie in Nederland. Maakt mij niet uit als hun partner dit leest.

Vriendinnen op vakantie

Lees ook: Ik was op vakantie in Amsterdam en nu zit er een andere vrouw in mijn huis – anoniem Paramaribo

Ik noem geen namen, maar als je vriendin met een groep vriendinnen naar Suriname is gegaan kerst 2019 dan weet je dat je moet uitkijken. Nou dat was dan mijn verhaal. Ik bereid me al voor op jullie reacties. Ik mag mijn vriendinnen niet de schuld geven. Maar als ik niet met hun op vakantie was gegaan was dit nooit gebeurd. Gerrol had gelijk.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem ~ Tijdens de vakantie ben ik verliefd geworden op een zwarte vrouw

Anoniem – Ik ben verliefd geworden op een man die op vakantie was in Paramaribo

Anoniem – Ik ben vreemd gegaan met een jongen die op vakantie is in Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig