Uitnodiging singineti en open podium in Suriname ivm overlijden van Onkel Seedo (video’s en foto’s)

overleden Seedo
Lieve mensen opgelet. Vandaag vindt de singineti van Onkel Seedo plaats in Suriname. Na de singineti bent u tevens uitgenodigd om deel te nemen aan een open podium. Hier zullen vrienden en kennissen hem op hun eigen wijze de laatste eer bewijzen.

Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden. Bekijk ook de eerder gedeelde prachtige video’s en foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder zijn lieve vrouw (foto), heel veel sterkte met dit verlies

[quads id=1]

Mijn lippen zullen juichen wanneer ik voor U zing. Ik zal jubelen, omdat U mij hebt verlost
Psalm 71:23

Overleden

Laban Richiel Olan

Beter bekend als

Onkel Seedo

Met grote verslagenheid maken wij bekend dat op 10 december 2019 in Schotland van ons is heengegaan, onze dierbare levenspartner, vader, broer, oom en neef

Hij werd geboren te Botopasi/ Boven- Suriname op 11-1-1958

[quads id=1]

De begrafenis zal in Suriname plaatsvinden op zaterdag 4 januari 2020 te Marius Rust aan de Dr. Sophie Redmondstraat om 17.00 uur (vijf uur s’middags). Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 14.00 uur ( twee uur s’middags tot 15.30 uur (half vier) in de grote aula van het Academsch ziekenhuis. De uitvaartdienst is van 15.30 (half vier) tot (half vijf), waarna de stoet zal vertrekken naar Marius Rust.

[quads id=1]

De singineti zal op vrijdag 3 januari 2020 worden gehouden in het Bep centrum aan de Nieuw weergevondenweg no.2. van 20.00- 24.00 uur. Na de singi neti is er van 00.00- 2.00 uur in de ochtend een open podium voor vrienden en kennissen om hem op hun eigen wijze de laatste eer te bewijzen.

Moge zijn ziel rusten in vrede

Namens de nabestaanden:
Familie Seedo

Bekijk (nogmaals) de eerder gedeelde video’s en foto’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]

Foto’s:

[quads id=1]

Een paar dagen voor zijn dood deelde hij de volgende tekst:

Foto’s van
Roberta McDonald
Petje Chepe Druiventak
Kemal Seedo
Carlo Antonius Stuger
Patrick Brouwer
Sonja Vasilda
Kariñha Basi
Arnold M O K Sardjoe

Eerdere berichten:

Mijn getalenteerde neef Ernie BOOGIE Seedo uit Suriname wordt vandaag in Nederland begraven (foto’s en video’s)

Uitvaart muzikant Onkel Seedo zal toch plaatsvinden in Suriname – foto’s en video’s

Muzikant Onkel Seedo uit Suriname plotseling overleden in Schotland (foto’s en video’s)

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland