Openstaande vacature bij Kinderhuis Ramoth te Paramaribo

Kinderhuis Paramaribo
Hou jij van kinderen en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Misschien is dit dan wel de perfecte job voor jou.

[quads id=1]

Zou jij graag in een kinderhuis te Paramaribo willen werken? Of ken jij iemand die dat graag zou willen? Bekijk dan onderstaande link voor meer informatie. Kinderhuis Ramoth is namelijk opzoek naar een kinderverzorgster. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Vacature

Kinderverzorgster
Bij Kinderhuis Ramoth te Paramaribo

Er is nog plaats over voor een kinderverzorgster met een MBO opleiding.
Leeftijd: 35jr – 40jr.

Kinderhuis Paramaribo
Foto van Sps Suriname

Ben u geïnteresseerd om deze uitdaging aan te gaan? Werk je graag met kinderen? Maak dan, vandaag nog, contact met het Leger Des Heils kinderhuis Ramoth op het nummer Tel: 47 31 91. Geef het door aan belanghebbenden

Kinderhuis Ramoth is Gevestigd in de Gravenstraat 172 Paramaribo.
Tegenover de Oranje School.

[quads id=1]

kinderhuis Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland