Onze lieve zorgzame Alex Noter is overleden in Paramaribo (foto’s)

overleden Paramaribo
De families Noter, Maanster, Walker, Burnett, Eind en Blokland maken hierbij bekend dat Alex Noter is overleden. Hij was bij de meeste bekend als Aleke , Nootje of opa Alex van Apoera.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. En bekijk de overige gedeelde foto’s. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle familieleden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

DE HEER IS MIJN HERDER , MIJ ONTBREEKT NIETS.
HIJ DOET MIJ NEDERLIGGEN IN GRAZIGE WEIDEN.

Zeer bedroeft met een onuitwisbare herinnering aan zijn leven , maar ook vervuld van dankbaarheid voor alles wat hij voor ons en de maatschappij heeft betekend , hebben wij op 29 December afscheid moeten nemen van onze lieve zorgzame oom Alex Noter , broer , neef. Ook bekend bij de meeste als Aleke , Nootje of opa Alex van Apoera.

Alexander Adolf Stanley Noter

Geboren te Paramaribo : 21-05-1952
Overleden te Paramaribo : 29-12-2019

Er wordt een Singi Neti gehouden op dinsdag 07 januari 2020 van 20:00 tot 24:00 uur aan de Kastiestraat no. 13 (brandweerkazerne) – zijstraat Toekomstweg te Paramaribo.

Gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen vindt plaats op woensdag 08 januari 2020 van 15:00 tot 17:00 uur in de aula van Pandit Jagdew Paragh crematorium, Dr. Sophie Redmonstraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Namens de Nabestaanden
Yvonne Maanster , kinderen en kleinkinderen
Orlando Maanster ✞ en vrouw , kinderen en kleinkinderen
Stanley Maanster en vrouw , kinderen en kleinkinderen
Dennis Maanster , kinderen en kleinkinderen
Paul Maanster en kinderen
Annie Walker ( partner ) , kinderen en kleinkinderen
Familie Burnett-Walker
en de overige familie Walker
Magda Noter , kinderen en kleinkinderen
Claudia Eind , kinderen en kleinkinderen
Lea Blokland
Henry Noter
en overige familieleden.

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland