Menselijk skelet aangetroffen op perceel door ondernemer te Paramaribo – politie Suriname

0

Dat was wel even schrikken voor de ondernemer die onlangs resten van een mens had gevonden op zijn perceel te Paramaribo

De politie heeft de zaak onderzocht en het blijkt inderdaad het stoffelijk overschot van een persoon te zijn. Bekijk het bericht voor meer informatie. Maar wie is het dan? Worden er nog mensen vermist?

Politie Paramaribo

Update: Ondernemer doet melding van ontdekking vermoedelijk menselijke resten. De politie van het bureau Kwatta kreeg op vrijdag 27 december 2019 van een ondernemer aan de Henry Fernandesweg de melding, dat hij tijdens werkzaamheden was gestuit op vermoedelijk menselijke resten.

Kwatta Paramaribo

De politie van het bureau Kwatta ,bijgestaan door de Forensische Opsporing van de politie, deed de plek aan voor onderzoek. Het betreft een terrein nabij de zee die door de ondernemer werd schoongemaakt. De politie trof inderdaad een skelet aan dat in beslag is genomen na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Het wordt verder onderzocht

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Midden.

Bron:

Update: Ondernemer doet melding van ontdekking vermoedelijk menselijke resten

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.