Klanten beroofd in nagelsalon te Paramaribo

salon Paramaribo
Nou lekker dan! Denk je lekker je nagels te fixen voor het nieuwe jaar dan overkomt je dit: Twee klanten zijn in een nagelsalon te Paramaribo beroofd

[quads id=1]

De klanten werden aangevallen en beroofd door een man met een mes. Lees het bericht voor meer informatie. Waar ben je nog veilig?

[quads id=1]

Salon in Paramaribo

Twee klanten nagelstudio beroofd in Paramaribo. Twee klanten van een nagelstudio in Paramaribo zijn maandagavond beroofd. Een rover die gewapend was met een mes, heeft de daad gepleegd. Hij viel de slachtoffers aan en maakte twee mobiele telefoons buit.

[quads id=1]

Blauwe kleren aan

Na de daad is hij weggerend, maar het is onbekend welke richting hij is opgegaan. De rover was in het blauw gekleed. De slachtoffers liepen geen letsel op. Zij schakelden de politie in. De wetsdienaren gingen na de melding naar de plaats en stelden een onderzoek in de nabije omgeving in, maar zij troffen de crimineel niet aan.

[quads id=1]

Hij is gevlucht

Het onderzoek naar de rover is nog gaande

Lees ook:

Anoniem – Ja, ik bleek mijn huid, ik vind mezelf mooier als ik witter ben.

Bron:

Twee klanten nagelstudio beroofd

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland