Iedereen zegt dat ik weg moet bij mijn man – wie gaat mij en mijn kinderen verzorgen? Anoniem Paramaribo

kinderen Paramaribo
Het leven van Urmila uit Paramaribo. Het wrede leven van Urmila. Mishandelingen, scheldpartijen en zoveel verdriet. Niet alleen door haar man maar door zijn hele familie in huis.

[quads id=1]

Ga bij hem weg dan? Dat zeggen mensen tegen haar. Urmila legt uit dat het makkelijk is voor andere mensen om te zeggen. Maar wat hebben mensen voor haar gedaan en wat kunnen ze voor haar doen? Het enige wat Urmila nu kan doen is wachten op de dood. Die van haar of liever die van die man. Heel erg om dit te lezen. Ze vraagt niet echt om advies. Maar begrijpen jullie nu wel waarom ze toch blijft bij die man?

[quads id=1]

Urmila uit Paramaribo

Lees ook: Anoniem Paramaribo: Mijn broer heeft mij vlak voor mijn schoonfamilie mishandeld

Hallo Familienieuws. Ik ben een zeer ongelukkige vrouw. Ongelukkig als ik kijk naar mijn schoenen. Als iemand in mijn schoenen zou staan zou die persoon misschien allang een einde hebben gemaakt aan het leven. Is makkelijk voor mij om nu iets te drinken of naar Bosje brug Paramaribo te lopen en mezelf van de rand af gooien. Is allemaal makkelijk. Dit is ook makkelijk gezegd door bepaalde mensen omme heen: Urmila, laat die man. Er zijn zoveel mannen op de wereld.

2 kinderen

Lees ook: Mijn vriendin wordt mishandeld en verwaarloosd en haar kinderen lijden eronder – anoniem Paramaribo

Zeggen jullie me dan? Welke man gaat een vrouw nemen met 2 kinderen? Welke man gaat een vrouw nemen die gescheiden is. Een vrouw die niet eens respect heeft voor haar zelfe. Zeggen jullie mij dan of deze man bestaat? Ik heb twee kinderen. ja, ik kan komen en schoonmaken en ik kan een man goed verzorgen. Maar gaat hij voor mij en mijn kinderen kunnen zorgen? Plus dan komt dit nog erbij. Gaat mijn man Roy, me laten gaan?

[quads id=1]

Andere man

Hij maakt me nog liever dood dan dat ik die kinderen mee ga nemen naar een andere man. Daarom zeg ik jullie. Denken jullie goed na voordat jullie mensen zeggen dat ze weg moeten gaan bij een slechte man. Want 2 buurtvriendinnen van me zeggen het bijna elke dag tegen mij. Geen 1 van hun maakt de deur voor mij open om me in huis te nemen met mijn kinderen. Ik begrijp ze. Ze hebben zelf ook man en leven ook met schoonmoeder en anderen in huis. Ik begrijp ze. Plus nog erbij, die mannen van hun zijn ook niet perfect. Niet zoals de mijne maar ze konden ook beter treffen.

[quads id=1]

kinderen Paramaribo
Voorbeeldfoto van worthhollow.fandom.com
16 jaar

Vanzelf wil ik deze man laten. Is een man waar ik helemaal niet van hou. Misschien heb ik nooit van deze man gehouden. Ik was 16 toen hij en ik aan elkaar werden voorgesteld. Ik was een mooie vrouw. Uit een arm gezin. Mijn vader was blij met deze familie. Mijn moeder ook. Mijn ouders gaan me ook niet terugnemen in huis. Mijn vader is zelf ook een slechte man voor mijn moeder. Mijn eigen vader heeft me mishandeld toen ik jong was, dus eigenlijk ben ik dit leven al gewend. Ik weet niet beter

Perfecte familie

Lees ook: Mijn man en mijn schoonmoeder hebben mijn baby gestolen – anoniem Paramaribo

Pas als ik naar tv kijk zie ik dat een man goed met die vrouw omgaat en die kinderen. Niemand zijn leven, die ik ken tenminste, is perfect. Alle huwelijken hebben problemen. De mijne is wel erg. Dat wel. Als me man me niet een dag heeft uitgescholden is veel. Ik ga niet teveel schrijven. Maar ik heb een zwaar leven. Ik ben pas 28 jaar. Mijn man scheldt me elke dag en zegt dat ik lelijk ben, dat ik dik ben. Zelfs die familie van hem scheldt me. Mijn schoonmoeder is een slechte vrouw. Ik kan niet met haar praten. Ze zegt is mijn schuld. Mooie is dat haar eigen man ook slecht voor haar is. Zelfs haar zonen schelden haar soms uit. Ze slaan haar niet. Dat niet. Maar ze zijn zo ruw. Allemaal. Die zonen , die vader. En die zoon van me. Hij is 9 jaar. Hij is precies als die vader. Dat is wel erg.

[quads id=1]

Ik mag mijn kind niet schreeuwen van die man. Daarover hebben we ook vaak problemen. Zolang ik die jongen schreeuw slaat die man me. Vlak voor die jongen. Dat meisje is klein. Ze merkt niets ervan.

Waar ga ik?

Lees ook: Als ik bij mijn man wegga gaat hij mij doodmaken – anoniem Paramaribo

Maar waar ga ik gaan? Ik heb nergens om te gaan. Dit is mijn leven. Ik heb genoeg te eten ik heb een dak boven mijn hoofd. Mijn jongen gaat naar een vrije school. Ze krijgen straks een goede opleiding. Dat hoop ik. Dus voordat jullie allemaal tegen me zeggen dat ik een stomme vrouw ben. Vraag ik jullie allemaal: Welke man of welke vriendin gaat een vrouw als mij in huis nemen om te verzorgen. Ik heb het antwoord al: geen enkele.
Dus het is makkelijk om te zeggen ga weg bij die man. Ik zal op een dag weg zijn. Maar die kinderen moeten groot zijn want ik laat ze niet achter. Al hoe die jongen brutaal is. Er komt een dag dat mijn leven beter zal gaan. Misschien als die man ziek is of doodgaat. Is een slecht idee van me, mie sabi. Ach die man zegt me elke dag dat ik slecht ben. Ik zal hem niet doodmaken. Maar zijn dood ik waar ik wel elke dag om vraag.

[quads id=1]

Niet zielig

Lees ook: Mijn broer bedreigt ons allemaal met de dood – dit gaat uit de hand lopen -anoniem Paramaribo

Jullie hoeven hem niet zielig te vinden. Is al zoveel keren heeft hij zijn handen om me nek gezet om me dood te maken. Als het hem een dagje gaat lukken. Dan is het klaar voor mij. Maar liever gaat hij eerst. Dan kan ik weer opnieuw leven. Dat zal de dag zijn.

Gerelateerde berichten:

Anoniem – Waarom ga ik verder met een man van wie ik niet hou? Suriname

Anoniem – Als ik was gebleven zou mijn man me doodmaken

Anoniem: Mijn zus en ik waren slaven van mijn vader. Ik wilde ook dood.

Ik woon bij mijn schoonmoeder in Paramaribo en ze mishandelt mij en mijn kinderen

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig