De felicitaties aan het gouden echtpaar Kirpal – Kasi uit Suriname – 50 jaar getrouwd (foto’s)

getrouwd Suriname
Prachtige berichten uit Suriname: Dankzij de melkman die melk kwam brengen is dit echtpaar uit Suriname bij elkaar. En nu 50 jaar later zijn ze gezegend met 3 kinderen en 2 kleinkinderen.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om nog meer te lezen over dit succesvolle gouden echtpaar. En bekijk de overige foto’s. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

BIC Wanica Zuid-Oost schreef het volgende: Het echtpaar Kirpal, Radjkoemar en Kasi, Soecilawatie mocht hun 50 jarig huwelijksjubileum herdenken te midden van hun familie. Zij mochten uit handen van de Adjunct Districtssecretaris MW. A. Wengo, die de Districtscommissaris van Zuid-Oost Wanica MW. Audrey Hankers vertegenwoordigde, een bloemstuk en de gebruikelijke enveloppe in ontvangst nemen namens de President van de Republiek Suriname en de First Lady.

[quads id=1]

Schilderwerk voor OW

De heer Kirpal heeft 4 jaar gewerkt als operator bij Ingas bedrijf en heeft 32 jaren schilderwerk verricht bij het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (thans). Hij deed aan voetbal en was aangesloten bij een voetbalvereniging genaamd DVV Dijkveld. Mevrouw Kasi heeft gewerkt als interieurverzorgster.

[quads id=1]

Hengelen in Suriname

Zij hield van hengelen. Dit huwelijk is tot stand gekomen door een melkman die bij mevr. Kasi melk ophaalde voor Melkcentrale N.V. Suriname.

3 kinderen

Het echtpaar heeft 3 kinderen, waaronder 2 zonen en 1 dochter. Verder ook 2 kleinkinderen. Dit echtpaar bezoekt de Mandir bij speciale gelegenheden. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland