Onze lieve meester Jerrel Janki uit Paramaribo is overleden (foto’s)

overleden Paramaribo
Velen gaan geschokt het nieuwe jaar in door dit nieuws: Die ene coole, stoere, pesterige en geweldige vent. Een ieders vriend. Jerrel Janki. Ook bekend als Metter. Hij is overleden.

[quads id=1]

In leven was hij gym docent en oa bekend van Frohweinschool en KRS Coleridgeschool. Bekijk het bericht om de vele gedeelde foto’s van hem te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. Hij gaat gemist worden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrienden, collega’s en familieleden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Moge uw ziel in vrede rusten

Jerrel Janki

Meester Janki ook bekend als Metter of oom Jerry, is overleden. In leven gym docent en o.a. bekend van Frohweinschool en KRS Coleridgeschool te Paramaribo

Veel sterkte aan de nabestaanden❤️💪

Bekijk hier de gedeelde foto’s van hem. Geef het door aan belanghebbenden. Meer informatie volgt nog.

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland