Man uit Paramaribo slaat bloedeigen zus in elkaar en steekt haar zoon neer

zus Paramaribo

Uit het officiële politiebericht blijkt dat niet haar man maar haar zoon is neergestoken door haar broer.

Een man is in Paramaribo neergestoken door de broer van zijn vrouw. Hij probeerde zijn vrouw te beschermen toen ze in elkaar geslagen werd door haar bloedeigen broer.

[quads id=1]

Dat is echt erg! Als broer moet je juist je zus beschermen! Bekijk het bericht om te lezen wat er is gebeurd. Zijn dit soort brada’s misschien jaloers op hun zus? Hoe zit het? P.s. Foto is een voorbeeldfoto

[quads id=1]

Zus Paramaribo

Times Suriname schreef het volgende hierover: Man verwondt zwager en mishandelt zus. De politie van Munder Paramaribo heeft Vinod D in de kraag gevat voor het verwonden van zijn zwager met een mes en het mishandelen van zijn zus.

Huis van moeder

De man is maandag na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De zus en zwager wonen op het adres waar de moeder van de verdachte ook woont. Vinod D woont niet op het adres, maar gaat wel daar en wil bepalen wat er moet gebeuren. Hij ging zondag weer naar de woning en ging tekeer.

[quads id=1]

Kwam met een mes terug

Hij schold zijn zus en zwager uit en verliet op een gegeven moment de plaats. Hij keerde nadien met een mes terug naar de woning. Hij ging toen weer tekeer tegen zijn zus en zwager. Hij bracht zijn zus enkele vuistslagen toe. Haar man probeerde haar te beschermen. De verdachte heeft de zwager toen verwond met een mes in het rechterbeen.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De zwager liep twee steekverwondingen op. Hij en zijn vrouw zijn met de ambulance vervoerd voor medische behandeling. Bij de politie van Munder Paramaribo is melding gemaakt van dit geval waarna zij naar de plaats ging voor onderzoek. Omstanders vertelden de politie dat de verdachte een heethoofd is en onverantwoordelijk gedrag vertoont

Bron:

Man verwondt zwager en mishandelt zus

Geschreven door TATJANA MUSKIET