Vrouw op vakantie beroofd en bijna misbruikt in woning te Paramaribo

vakantie Paramaribo
Een dame is op haar vakantie adres door een rover overmeesterd en vastgebonden. Daarna probeerde hij haar te misbruiken. Toen het niet lukte nam hij haar euro’s mee.

[quads id=1]

Gelukkig kwam er toen net iemand aan. Bekijk het bericht voor meer informatie. Waarom moeten de rovers na het jatten ook nog over gaan tot misbruik? Vreselijk gewoon! Mensen opgelet en wees extra voorzichtig.

[quads id=1]

Vakantie Paramaribo

Toerist beroofd en aangerand op haar vakantie adres in Paramaribo. De politie van Centrum Paramaribo kreeg in het weekend een melding van een beroving en een poging tot misbruik. Het slachtoffer, een vakantieganger, schrok wakker nadat zij een knal hoorde.

Vastgebonden

Zij begaf zich naar het balkon. Aldaar werd zij overmeesterd en werd zij door de dader met behulp van schoenveters gekneveld. De rover probeerde tegen haar wil met haar naar bed te gaan, echter verzette zij zich hevig.

[quads id=1]

Nam haar euro’s en andere spullen mee

De rover doorzocht de woning en heeft daarbij SRD 1000, Euro 850 en nog andere persoonlijke spullen buitgemaakt. Het slachtoffer had voor de beroving een vriend uitgenodigd. Terwijl de rover nog bezig was arriveerde de kennis ter plaatse.

[quads id=1]

Hij is gevlucht

De dader koos toen het hazenpad. De politie van Centrum heeft de aangifte opgenomen en is doende de dader ter zake op te sporen.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland