Onze oma Bea Cederburg uit Suriname is jarig (foto’s)

oma Suriname
Hieperdepiep hoereee. Helpen jullie ons mee met de felicitaties van onze lieve oma Bea Cederburg uit Suriname. Ze is vandaag namelijk jarig

[quads id=1]

Oma Bea is zeer bijzonder. Ze heeft namelijk heel wat kinderen grootgebracht. Kinderen die niet allemaal haar eigen vlees en bloed zijn. En dat heeft ze met heel veel liefde gedaan. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de eerder gedeelde foto’s van haar. Uw felicitaties kunt u plaatsen onder dit bericht

[quads id=1]

Verjaardag

Oma Bea Cederburg

Psalms 80:3
Turn us again, O God, and cause thy face to shine; and we shall be saved.

Hiep hiep hoeraaaaaa.
Vandaag mag oma Bea Cederburg 87 kaarsjes uitblazen, oma Bea is een gezegende mens. Ze heeft meer dan 17 mensen kinderen opgebracht en dit doet zij nog steeds zonder ondersteuning van de overheid van Suriname.

Wij wensen dat zij nog lang in ons midden mag blijven door de Genade Gods.

Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.
Bekijk de eerder gedeelde foto’s van oma:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland