Mijn lieve broer Ray Tensaini is tragisch overleden in Nederland (video en foto’s)

overleden Nederland
Een schok voor velen. Ray Tensaini is er niet meer. Hij is overleden in Nederland. Ray stond vooral bekend als een rustige en zeer vriendelijke jongen. Hij had veel vrienden en zij zullen hem allemaal ontzettend missen.

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de vele foto’s en een video die vrienden en familieleden hebben gedeeld. Er is VANDAAG gelegenheid om afscheid van hem te nemen. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Mijn broer is overleden

Ray Tensaini

is overleden

Vol ONMACHT, PIJN en VERDRIET! Is het moeilijk te realiseren en te geloven dat jij bent heen gegaan Ray Tensaini, onze geliefde zoon, broer, vader, man en FAMIRIEEE!!!!!!!

Op een tragische manier uit ons leven genomen.
Mijn HART huilt, het huilt, het huilt!💔🥀
Woorden schieten tekort om jouw verlies te stillen.
Als ik maar iets kon doen!

Rust zacht lieve broer,
WIJ HOUDEN VAN JE,
Ray Tensaini

~ Chamel ~

Bekijk hier een video en wat foto’s van hem:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland