Kind raakt gewond nadat vuurwerk BOM ontploft te Paramaribo (video)

0
Het lijkt wel een scene uit een oorlogsfilm. Wat een drama was dat op oudjaarsdag in Paramaribo. In plaats van in de lucht ontplofte deze ‘vuurwerkbom’ tussen de mensen op de grond.

Het veroorzaakte enorm veel schade aan huizen en auto’s. Een kind raakte ook gewond. Bekijk ook de video van de schade ervan. Vreselijk. Veel mensen willen vuurwerk afschaffen in Suriname. Na het zien van deze beelden snappen we wel waarom. Vuurwerk is levensgevaarlijk!!!

Vuurwerk Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: 10-jarige loopt verwondingen op na mislukt vuurwerk. De politie van Kwatta te Paramaribo kreeg dinsdagavond omstreeks 22.00 uur een melding aan de Ramlakanstraat.

Niet in de lucht

Uit het onderzoek blijkt dat door tot nog toe onbekende redenen een vuurwerk dat in plaats van de lucht in te gaan op de grond is afgegaan. Het vuurwerk werd door de familie K. op straat afgestoken en ging dit vuurwerk in de richting van enkele woningen. Drie huizen hebben brandschade opgelopen en 14 woningen in de omgeving hebben vernielingen en schade overgehouden.

Auto beschadigd

Een voertuig, dat op staat was geparkeerd, is ook beschadigd. Door dit vuurwerk is de 10-jarige A.J. verwond. Hij is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Video:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.