Vuurwerkramp in Nederland – vader en zoon dood – 2 tieners opgepakt (video’s)

brand Nederland
Gezin in Nederland vast in lift na brand. Een vader en zoontje van 4 jaar zijn overleden. De rest van het gezin is in het ziekenhuis opgenomen.

[quads id=1]

2 jongen van 12 en 13 jaar zijn opgepakt. Het lijkt erop dat de brand is veroorzaakt door het vuurwerk dat zij hebben afgestoken. Meer in het bericht en kijk naar de verschillende video’s ervan. Wat een vreselijke ramp. Bepaalde mensen willen vuurwerk verbieden. Is dat het beste? Zal het ook beter zijn voor Suriname? Of moeten de mensen gewoon voorzichtiger zijn?

[quads id=1]

Brand Nederland

Twee jongens (12 en 13 jaar) opgepakt voor fatale flatbrand in Arnhem. Twee jongens (12 en 13 jaar) zijn opgepakt op verdenking van het afsteken van vuurwerk en brandstichting met dodelijke afloop in Arnhem, bevestigt de politie aan NU.nl na berichtgeving van de NOS.

[quads id=1]

Vuurwerk

Onderwerp van onderzoek is nu wat er precies is gebeurd en waar het vuurwerk is afgestoken, zo meldt de politie. De jongens worden mogelijk woensdag al gehoord.

Brand in de flat

brand Nederland

Door het vuurwerk ontstond een brand in een flatgebouw, waarbij een 39-jarige man en zijn zoon (4) om het leven kwamen. Ook raakten twee andere leden van hetzelfde gezin gewond. De moeder (36) en dochter (8) liggen met ernstige verwondingen in het ziekenhuis.

[quads id=1]

Zaten in de lift

Het gezin uit Arnhem was op bezoek in de flat aan het Gelderseplein, in het zuiden van de Gelderse stad. Zij kwamen vast te zitten in de lift, nadat de elektriciteit door de brand uitviel. De kleine ruimte kwam vol te staan met rook, waardoor het gezin buiten bewustzijn raakte. Vader en zoontje komen om door brand in Arnhemse flat

Camerabeelden van incident bekeken

Politie Nederland heeft in het onderzoek naar de brand camerabeelden bekeken. Daaruit blijkt dat de brand is veroorzaakt door vuurwerk. De twee jongens zijn in dezelfde flat aangehouden.

[quads id=1]

De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch zegt geschokt te zijn en te denken aan de slachtoffers, hun nabestaanden en naasten. “Wat vannacht in deze flat is gebeurd, is een groot drama dat onvoorstelbaar diep ingrijpt in de levens van de betrokkenen.”

Bekijk hier de video’s:

[quads id=1]


Bron:

https://www.nu.nl/binnenland/6021110/twee-jongens-12-en-13-jaar-opgepakt-voor-fatale-flatbrand-in-arnhem.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland