Vandaag 4 doden in het verkeer Suriname

verkeer Suriname

Zoveel verdriet in 1 keer!! Een verschrikkelijke dag voor Suriname. Maar liefst vier doden zijn er vandaag in het verkeer gevallen. Op de laatste dag van het jaar!!

[quads id=1]

Het jaar is bijna afgelopen. Maar waarom moest het op deze manier. bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de ongevallen. Dit is niet normaal toch?

[quads id=1]

De Ware Tijd schreef het volgende: AL VIER VERKEERSDODEN OP OUDEJAARSDAG. Bij een aanrijding tussen twee Noah-busjes kwamen een man en een vrouw te overlijden. Op de Oost-Westverbinding ter hoogte van Moengotapoe heeft zich dinsdagmiddag een aanrijding voorgedaan tussen twee Noah-bussen, daarbij hebben een man en een vrouw het leven gelaten. Ook zijn een aantal mensen gewond geraakt. Beide bussen reden taxi op het moment van het ongeval.

[quads id=1]

Volgens de politie die het geval bevestigt, zijn de slachtoffers passagiers wiens personalia nog niet bekend is. Ook is het nog onbekend om hoeveel gewonden het gaat omdat enkele gewonden per eigen gelegenheid naar Albina zijn afgevoerd om vervolgens de oversteek te doen naar de Franse kant voor verdere medische zorg.

[quads id=1]

Eerder op de dag liet een vrouw het leven in het verkeer. De vrouw was betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Picasso en Amathietstraat in Paramaribo-Noord. Bij die aanrijding kwamen twee voertuigen in botsing waarna beide in de kreek terechtkwamen.

[quads id=1]

In de vroege ochtend werd de 66-jarige voetganger Sjie Towan in Nickerie aangereden door een bromfiets. De voetganger overleed ter plaatse. Met de dood van de twee passagiers zijn er al vier personen in het verkeer overleden op oudejaarsdag. De verkeersbarometer staat nu op 79.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/12/31/al-vier-verkeersdoden-op-oudejaarsdag/

Foto van Travie Vankasteren
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland