Kindje van 3 overleden in Nederland – mogelijk vermoord door zijn bloedeigen vader

overleden Nederland
Heel erg dit: Een 39-jarige vader uit Utrecht zit vast op verdenking van poging tot doodslag of moord op zijn eigen zoon.

[quads id=1]

Het 3-jarige jongetjes werd eerder uit het water gevist. Hij kwam op de 1 of andere manier in het water terecht. Het arme jongetje is gisteravond alsnog overleden. Wat erg!! Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Peuter uit Nederland

RTL Nieuws Nederland schreef het volgende hierover: Uit water geredde peuter (3) alsnog overleden, vader verdacht van poging tot doodslag. Het jongetje werd op 18 december in het water gevonden

In het water

De 3-jarige jongen uit Nederland die twee weken geleden in het water belandde, is overleden. Dat meldt het Openbaar Ministerie. Zijn vader, een man van 39 uit Utrecht, zit vast voor betrokkenheid bij zijn dood.

[quads id=1]

Gered

De jongen van 3 is op oudejaarsavond overleden. Hij raakte op 18 december te water en werd toen nog gered van de verdrinkingsdood. Zijn vader zit sinds 19 december vast.

[quads id=1]

Doodslag

De 39-jarige man wordt verdacht van poging tot doodslag en onttrekking aan het wettig gezag. Dat is alles wat het Openbaar Ministerie op dit moment wil melden, omdat het gaat om een lopend onderzoek.

Bron:

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4972161/peuter-ubbena-drenthe-overleden-verdrinking-vader-vast

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland