20-jarige vrouw overleden in Paramaribo en nog 2 anderen overleden op oudjaar – politie Suriname (video)

politie Paramaribo

Zoveel families in Suriname beginnen het nieuwe jaar in de rouw!! Een verschrikkelijke dag. Op de laatste dag van het jaar is een 20-jarig meisje overleden!! Vermoedelijk vedronken na een aanrijding

[quads id=1]

Tevens kwamen 2 andere mensen om het leven. Zoveel verdriet. Bekijk het uitgebreide politiebericht voor meer informatie. En bekijk de volledige identiteitsgegevens van de jonge dame. Check ook de Franse video erover. Wij van Familienieuws wensen de families heel veel sterkte met dit verlies

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Drie verkeersdoden genoteerd op oudejaarsdag. De 20-jarige mede inzittende Palmerim De Mesquita is op dinsdagmiddag 31 december omgekomen bij een aanrijding die plaatsvond tussen een personenauto en een pick-up op de kruising van de Leonardo Da Vinci- en de Picassostraat te Paramaribo.

[quads id=1]

De politie van Geyersvlijt kreeg een melding via het Command Center van een aanrijding tussen twee auto’s. Bij aankomst op de locatie is uit het voorlopig onderzoek naar voren gekomen dat de 52-jarige autobestuurder I.R samen met de overledene waren gezeten in een personenauto. Zij reden over de Picassostraat, terwijl de 35-jarige pick-up bestuurder J.J. over de Leonardo Da Vincistraat reed.

De bestuurder van de personenauto heeft verzuimd voorrang te verlenen aan de pick-up bestuurder met als gevolg de aanrijding. Beide voertuigen kwamen in de trens terecht met voor de mede inzittende het noodlottig gevolg.

[quads id=1]

Palmerim overleed ter plaatse. Het vermoeden bestaat dat zij door verdrinking is omgekomen, nadat de ingeschakelde arts de dood officieel heeft vastgesteld.

De bestuurder van de personenauto is per ontboden ambulance afgevoerd, terwijl de pick-up bestuurder met de schrik vrijkwam.

Het onderzoek moet nog uitwijzen als de bestuurder van de personenauto in het bezit is van een rijbewijs en als hij onder invloed van alcohol verkeerde.

De pick-up bestuurder is wel in het bezit van een rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van Palmerim is in overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

Twee andere passagiers kwamen enkele uren daarna bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding tussen twee auto’s te overlijden. Via het Command Center kreeg de politie van Moengo het bericht dat een aanrijding met dodelijke afloop zich had voorgedaan op de Oost-Westverbinding. De wetsdienaren die de plek aandeden, constateerden dat het hierbij ging om twee Noah busjes die met elkaar in botsing waren gekomen op voornoemde weg.

Volgens verklaring van enkele omstanders kwam één der bestuurders op de rijhelft van zijn tegenligger en moet daarbij de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Hij kwam vervolgens op de berm terecht en daarna op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de aanrijding.

[quads id=1]

Hierbij kwamen twee passagiers te overlijden en enkele gewonden werden per eigen gelegenheid afgevoerd naar Albina. Vermoedelijk zijn deze slachtoffers overgebracht naar de Frans-Guyana voor medische behandeling.

Het aantal gewonden is nog niet bekend, aangezien zij reeds waren afgevoerd toen de politie arriveerde voor onderzoek.

Vermeld dient te worden dat de identiteit van de overledenen, gewonden en bestuurders nog niet bekend zijn.

Beide ontzielde lichamen zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.
[quads id=1]

Bekijk hier een video ervan vanuit De Franse kant:

Foto van Prinzz Cliff Hornberge
Bron:

https://www.politie.sr/drie-verkeersdoden-genoteerd-op-oudejaarsdag/