Onze zoon, vader en broer 51-jarige Patrick Wartes is overleden in Suriname

overleden Suriname
Een zeer droevig bericht van overlijden.

Theresia Wartes – Ellis, maakt namens de overige familieleden het droevige bericht bekend dat haar zoon Patrick Wartes plotseling is overleden in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal plaatsvinden in Amsterdam. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

De Heer is mijn herder
Mij ontbreekt niets
Psalm 23:1

Een bijzonder mens heeft ons verlaten, maar zijn sterke geest blijft ons nabij. Met diep leedwezen maken wij bekend dat vrij plotseling in Suriname is heengaan mijn zoon, vader, onze broer, neef en oom

Patrick Glenn Wartes

Geboren: 7 augustus 1968
Overleden: 24 december 2019

Moeder:
Theresia Wartes – Ellis

Vader:
Ronald Wartes+

Dochter:
Abimaël

Broer:
Eric Wartes en gezin

Zussen:
Cynthia Wartes en gezin

Sandra Wartes en gezin
Jolanda Wartes +

[quads id=1]

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op zaterdag 4 januari 2020 van 12:45 tot 13:15 uur in de aula van De Nieuwe Noorder begraafplaats aan de Buikslotermeerdijk 83 te Amsterdam. Aansluitend zal de uitvaartdienst plaatsvinden.

Hierna begeleiden wij Patrick naar zijn laatste rustplaats op de begraafplaats. Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren van de familie in de koffiekamer.

[quads id=1]

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland