Onze lieve tante, 53-jarige Beatrix Henna Groenendaal uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Hoe gaan we nu ooit nog kerst kunnen vieren?

De diepbedroefde familie maakt hierbij bekend dat hun tante Beatrix Henna Groenendaal op kerstavond is overleden. Zij is 53 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden
Onze tante

Beatrix (Henna) Groenendaal

Uit Suriname. In de leeftijd van 53 jaar

Onze lieve moeder, grootmoeder, vrouw, zus, tante, nicht, Beatrix Henna Groenendaal is overleden.

Met heel veel verdriet in het hart maakt de familie bekend dat Henna Groenendaal op 53 jarige leeftijd op 24 december jl. Is overleden. Wij missen u heel veel tante Henna. U was zo geliefd bij iedereen. Hoe moeten wij eens nog kerstfeest vieren?

Moge uw ziel in vrede rusten onze lobi tante.

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland