Weer een wrede roofmoord? Man dood aangetroffen – politie Suriname

politie Suriname

Hierbij het officiële politiebericht omtrent de dood van Harold. Hij werd levenloos aangetroffen in zijn woning te Suriname

[quads id=1]

Zijn broertje heeft het lichaam ontdekt. Bekijk het bericht voor meer informatie. En bekijk de volledige gegevens omtrent zijn identiteit. Het is vrijwel zeker dat hij is vermoord. Hij lag namelijk aan handen en voeten gebonden in de badkamer. Vreselijk. We wensen de familie heel veel sterkte

[quads id=1]

Man dood aangetroffen in woning; vermoedelijk roofmoord. De politie van het bureau Santo Dorp kreeg op zaterdag 28 december via het Command Center de melding van een lijk in een woning aan de Moyweg en deed de plek aan voor onderzoek.

Uit het onderzoek kwam vast te staan dat het gaat om de 65-jarige bejaarde Reginald (Harold) Jacott. Aan de hand van de aangetroffen situatie rees gelijk het vermoeden dat het hier gaat om een roofmoord.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer werd door zijn jongere broer die militair is, ontdekt. Dit familielid deed het adres van zijn broer aan, nadat meermalen telefonisch contact met Reginald niet het gewenste resultaat opleverde. Hij trof het levenloze lichaam van Reginald gekneveld in de badkamer aan en schakelde de politie in.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten en de Forensiche Opsporing onderzoeken deze zaak verder.

[quads id=1]

politie Suriname

politie Suriname
Foto binnengekomen via Facebook