Man dood aangetroffen in goot in Suriname (video)

man Suriname
Een heel droevig bericht. Een man is dood aangetroffen in een goot in Suriname. Zijn lichaam vertoonde geen sporen van een mogelijk misdrijf.

[quads id=1]

Inmiddels zijn de identiteitsgegevens van de man bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar een korte video ervan. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden sterkte toe. Geen leuk einde van het jaar.

[quads id=1]

Man in Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Het ontzielde lichaam van de 67-jarige Oedebhan Mirchi in de trens aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg in Suriname aangetroffen.

Vermoedelijk geen misdrijf

Het ontzielde lichaam van de bejaarde man is zaterdagmiddag aangetroffen in de goot. Familieleden hebben de man positief herkend. Op het lichaam waren er geen tekenen van misdrijf zichtbaar.

[quads id=1]

In de goot

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het vermoeden bestaat dat de man door tot nog toe onbekende reden in de goot terecht is gekomen met het noodlottige gevolg. De politie van Santodorp Suriname heeft de zaak in onderzoek.

Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden sterkte toe

Bekijk ook een korte video ervan:

[quads id=1]

man Suriname
Foto van Aladey News

Foto van Aladey News
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland