Illegale buitenlandse dronkaard zonder rijbewijs maakt meerdere brokken in Paramaribo – politie Suriname

dronken paramaribo
De politie in Suriname heeft een 47 jarige man aangehouden in Paramaribo. Een buitenlander die illegaal in ons land vertoeft, niet in het bezit is van een geldig rijbewijs en ook nog stomdronken was heeft meerdere aanrijdingen veroorzaakt.

[quads id=1]

Hij probeerde te vluchten maar werd na een achtervolging gepakt door de benadeelde. Bekijk het uitgebreide officiële politie bericht voor meer informatie. Hoe krijgt deze verkeerscrimineel het voor elkaar om zoveel strafbare feiten tegelijkertijd te plegen? Zullen we die maar meteen uit het land zetten?

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Dronkaard verleent geen voorrang, ramt twee personenauto’s, rijdt door en wordt aangehouden door tweede benadeelde. De 47-jarige autobestuurder Kewal, S. is op dinsdag 24 december door de politie van het bureau Flora Paramaribo aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Twee aanrijdingen

[quads id=1]

Kewal veroorzaakte op maandag 23 december twee aanrijdingen in Paramaribo en reed door. Kewal reed over de Albertlaan en verleende op de kruising van de Albertlaan en de Coppenamestraat verleende hij geen voorrang aan het verkeer op de Coppenamestraat. Het resultaat daarvan was dat hij een auto aan reed. Kewal reed door en ramde een tweede personenauto. Dit keer aan aan de Floralaan. Hij reed na deze aanrijding ook weg in zijn auto.

[quads id=1]

Hij werd achtervolgt

De tweede autobestuurder zette de achtervolging in en reed Kewal aan de Fagarastraat klem. Toen die benadeelde uit zijn voertuig stapte om naar Kewal te gaan reed die weer weg. De benadeelde zette de achtervolging weer in en kon Kewal uit eindelijk weer in de lalarookhweg klem rijden Hij hield Kewal aan en droeg hem over aan de politie.

Dronkaard

Kewal bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken en kon in eerste instantie zelfs zijn personalia niet doorgeven. Toen hij nuchter was werd hij voorgeleid bij een hulp officier van justitie. Kewal heeft de Guyanese nationaliteit en blijkt illegaal in Suriname te vertoeven. Verder kon hij geen bescheiden van de auto overleggen en is hij niet in het bezit van een rijbewijs. Zoals eerder aangegeven is Kewal opgesloten.

[quads id=1]

Zwaar beschadigd

Zijn auto en die van de benadeelden zijn zwaar beschadigt. De politie heeft de auto van Kewal in beslag genomen en zal onderzoeken of het niet van misdrijf afkomstig is.

Bron:

https://www.politie.sr/dronkaard-verleent-geen-voorrang-ramt-twee-personenautos-rijdt-door-en-wordt-aangehouden-door-tweede-benadeelde/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland