Harold dood aangetroffen in zijn woning in Suriname

man Suriname
Een vreselijk bericht van overlijden in Suriname. Het lichaam van een dode man, Harold, is aangetroffen in zijn woning

[quads id=1]

Het gaat vermoedelijk om een misdrijf. Harold had namelijk een kapwond aan zijn hoofd en zijn handen en voeten waren vastgebonden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Opvallend is wel dat er GEEN sporen van inbraak zijn aangetroffen. Zal een bekende hier meer vanaf weten?

[quads id=1]

Woning in Suriname

De 65-jarige Harold J. is zaterdag in zijn woning aan de Moyweg in Suriname levenloos aangetroffen door een familielid. De man was gekneveld aan zijn handen en voeten en had een kapwond op zijn hoofd. Het vermoeden bestaat dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen.

[quads id=1]

Geen sporen van braak

Het scherpe voorwerp waarmee het strafbare feit moet zijn gepleegd werd in de directe omgeving aangetroffen en door de politie in beslag genomen. De woning vertoonde geen sporen van inbraak, maar een deur van de woning stond wel open. De buren van het slachtoffer hebben niets van de gruwelijke daad opgemerkt.

[quads id=1]

Arts

Een ingeschakeld arts stelde de dood ter plaatse vast waarna het ontzielde lichaam voor obductie in beslag werd genomen. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die het verdere onderzoek zal verrichten.

Later meer

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/12/28/65-jarige-levenloos-en-gekneveld-aangetroffen/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland