2-jarige uit Suriname met ernstige brandwonden opgenomen in het ziekenhuis

vuur Suriname
Lieve mensen, nogmaals een hele belangrijke waarschuwing: Let op uw kinderen. Ze moeten niet met vuur spelen. Het kan levensgevaarlijk zijn

[quads id=1]

2 kinderen uit Suriname  waren op bed met vuur aan het spelen toen het matras vlam vatte. Een 2-jarige raakte ernstig gewond en is opgenomen in het ziekenhuis. Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Laat het meteen een waarschuwing zijn voor anderen. Deel het met ze!!

[quads id=1]

Brand in Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: 2-jarige met ernstige brandwonden opgenomen. De politie van Wanica kreeg woensdag een melding betreffende een 2-jarig kind dat met ernstige brandwonden op de poli van RGD Lelydorp Suriname was binnengebracht.

[quads id=1]

Spelen met vuur

Uit het onderzoek blijkt dat een 6- jarige jongen met vuur zou hebben gespeeld in de slaapkamer alwaar de 2-jarige ook bij was. Beide waren bezig te spelen in de slaapkamer. Op gegeven moment werd een brandgeur waargenomen door de ouderen. Er werd meteen poolshoogte genomen en gekeken van waar de geur kwam.

Brandend matras

Het 2-jarig slachtoffer was gewikkeld in een laken op het brandend matras dat vlam had gevat. Het kind werd van het matras verwijderd en terstond gebracht naar de RGD. Het matras werd uit de woning, althans uit de kamer, naar buiten gegooid waardoor erger is voorkomen.

[quads id=1]

Opgenomen in het ziekenhuis

De peuter is opgenomen op de kinderafdeling en is verwezen naar de plastisch chirurg. Uit het medisch onderzoek blijkt dat het kind derdegraads brandverwondingen heeft opgelopen. Hij verkeert buiten levensgevaar. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Opa Doeli Suriname.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland