Bar uitbater schiet man neer te Paramaribo op tweede kerstdag

bar Paramaribo
Wat een bericht weer tijdens de feestdagen. Hebben we niet geleerd om lief te zijn voor elkaar deze periode?

[quads id=1]

Er heeft een schietpartij plaatsgevonden te Paramaribo. Een ondernemer/ bar uitbater schoot een man neer tijdens een ruzie. Bekijk het bericht voor meer informatie. So wan kerst. Zucht.

[quads id=1]

Bar te Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: Ondernemer schiet man neer met jachtgeweer. Rakesh S. (43). is donderdag 26 december aangehouden en in verzekering gesteld. Deze man die een bar in Paramaribo uitbaat, heeft na een ontstane woordenwisseling, met een jachtgeweer geschoten op een andere man.

[quads id=1]

Spoed operatie

Het slachtoffer is geraakt aan zijn buikstreek. Het gewonde slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Er werd terstond operatief ingegrepen en er werden vier hagels uit zijn darmen verwijderd. Het slachtoffer verkeert thans buiten levensgevaar.

[quads id=1]

Politie Munder

De politie van Munder heeft Rakesh in het belang van het onderzoek aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Rakesh in verzekering gesteld. Dit geval deed zich voor aan de Dagoebladstraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Legaal wapen

Het jachtgeweer waarmee de verdachte heeft geschoten, is wel gedekt middels een vuurwapenmachtiging.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland