Uitnodiging Aiti Dey 31-jarige Astrando Rietfeld uit Paramaribo – video’s uitvaart

overleden Paramaribo
Ook al ben je weggenomen en zul je nooit terugkomen. We koesteren de herinneringen van de mooie en de fijne dingen die wij hebben gedaan.

[quads id=1]

De families Rietfeld, Jozefzoon, Ritfeld, Jozuazoon en Jabini nodigen u hierbij uit voor de Aiti Dey van Astrando Rietfeld uit Paramaribo. Velen kenden hem als Bankoe, Asje of Pompe. Hij is 31 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. De uitvaart is inmiddels geweest. Bekijk ook de vele bijzondere en indrukwekkende video’s daarvan.

Overleden
Onze zoon

Astrando Rietfeld

Uit Paramaribo. In de leeftijd van 31 jaar

[quads id=1]

Zolang wij leven, leven we voor de Heer

Veel te vroeg is hij van ons heen gegaan op 15 december 2019 onze zeer gewaardeerd zoon en broer Astrando Hiskia Nathaniel Rietfeld meer bekend als Bankoe, Asje en Pompe. Op de jonge leeftijd van 31 jaar. De uitvaart was op maandag 23 december 2019

—-

Uitnodiging Aiti Dey

[quads id=1]

Astrando Hiskia Nathaniël Rietfeld

De families Rietfeld, Jozefzoon, Ritfeld, Jozuazoon en Jabini maken het volgende bekend:  Op zaterdag 28 december 2019 zal er een acht dagen ceremonie (aiti dey) van onze zoon, broer, oom en neef Astrando Nathaniël Hiskia Rietfeld plaatsvinden aan de Doewatrastraat 45 te Paramaribo

U bent vanaf 20:00 uur tot 22:00 uur welkom om deel te nemen aan deze ceremonie. Geeft u het door aan belanghebbenden. 

Bekijk hier de indrukwekkende video’s van de uitvaart:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bekijk de eerdere berichten voor meer informatie, foto’s en video’s:

Onze zoon 31-jarige Astrando Rietfeld uit Paramaribo is veel te vroeg overleden – foto’s en video’s

Mijn oom 31-jarige Astrando Rietfeld uit Paramaribo is overleden – foto’s en video’s

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland