Man en vrouw omgekomen na felle brand – politie Suriname (foto’s en video’s)

brand Suriname
Lees hier het officiële politiebericht omtrent de felle brand in Suriname. Een 27-jarige vrouw en haar 26 jarige man zijn daarbij om het leven gekomen

[quads id=1]

Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd en bekijk de volledige identiteitsgegeven van de slachtoffers. Bekijk ook (nogmaals) de foto’s en video’s. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Brand in Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Felle brand gewoed in het Lawagebied; twee doden te betreuren. De politie van Regio Oost kreeg in de vroege ochtend van woensdag 25 december de melding van een felle brand op een woon-en handelslocatie, bekend als Antonio do Brinco, in het Lawagebied.

[quads id=1]

Meerdere winkelpanden

Vier winkelpanden zijn afgebrand en er zijn twee slachtoffers gevallen namelijk de 27-jarige vrouw Lin He Young en haar 26-jarige echtgenoot We Jian Zhi. Zij exploiteerden een van de winkels die afgebrand is. Lin He Young en We Jian Zhi bezaten de Chinese nationaliteit.

[quads id=1]

Politie Suriname

Uit verkregen informatie is naar voren gekomen dat de brand vermoedelijk in de woning annex winkel van het echtpaar is uitgebroken. Een gemengd team bestaande uit de politie van Regio Oost en politieambtenaren van de afdeling Forensische Opsporing zijn afgereisd naar het gebied om een onderzoek in te stellen.

[quads id=1]

Leger van Suriname

De politie wordt bijgestaan door leden van het Surinaams Nationaal Leger.

Video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron:

Felle brand gewoed in het Lawagebied; twee doden te betreuren

Foto’s ala dey news
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland