Carlo uit Paramaribo geeft moeder onderdak en misbruikt haar dochter – politie Suriname

politie Paramaribo
Ene Carlo uit Paramaribo is opgesloten door de politie. De ‘aardige’ man had een moeder samen met haar kinderen onderdak gegeven.

[quads id=1]

Hij wordt ervan verdacht 1 van de dochters meerdere keren te hebben misbruikt. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Het is trouwens niet de eerste keer dat deze Carlo om dit soort dingen in aanraking is geweest met de politie. Wat moet de politie doen met dit soort mannen. Kunnen ze het wel afleren?

[quads id=1]

Carlo uit Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Carlo aangehouden voor intiem misbruik. De politie van het bureau Latour te Paramaribo heeft op zondag 22 december de 46-jarige Carlo A. aangehouden ter zake misbruik. Vier maanden geleden bood de verdachte Carlo onderdak aan een moeder en haar drie minderjarige dochters. Een van de meisjes is 16 jaar.

[quads id=1]

Misbruik 16-jarige

Carlo wordt ervan verdacht het 16 jarig meisje ettelijke keren intiem te hebben misbruikt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Carlo, hangende het onderzoek, door de politie van Latour in verzekering gesteld.

Het is niet de eerste keer dat Carlo voor een intiem misdrijf in aanraking komt met de politie en met de justitie.

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/12/23/man-misbruikt-meisje-in-appartementen-complex-te-paramaribo-en-wil-daarna-haar-moeder-vermoorden-kappen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland