BlackNieuws – Drama in Spanje – vader, zoon en dochtertje verdronken tijdens vakantie (video)

dochtertje Spanje
Een vreselijk drama in een hotel in Spanje. De vrouw van een Pastoor heeft haar man, zoon en dochtertje verloren. Het meisje ging kopje onder in het zwembad, haar vader en broer sprongen het water in om haar te helpen.

[quads id=1]

Wat bleek: Geen van hen kon zwemmen. Terwijl mama bleef bidden werden de ontzielde lichamen van haar geliefden uit het water gehaald! Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video ervan. De buren vertellen hun verhaal. Laat het bericht tevens een waarschuwing zijn: Wees alert bij het water en ga niet het water in als je niet kunt zwemmen!! Geef het door aan anderen.

[quads id=1]

Vakantie Spanje

RTL nieuws Nederland schreef het volgende: Vader, zoon en dochter verdronken. Drama in Spaans zwembad: vader, zoon (16) en dochter (9) konden niet zwemmen.

Bij het zwembaddrama in een Spaans resort zijn een Londense pastoor (52), zijn 16-jarige zoon en 9-jarige dochter om het leven gekomen. Volgens een familielid konden alle drie de gezinsleden niet zwemmen. “Met pijn in ons hart brengen we onze condoleances over”, schrijft de kerk van de pastoor.

[quads id=1]

Pastoor uit Engeland

dochtertje Spanje

De Londense pastoor Gabriel Diya (52) was met zijn vrouw en drie kinderen op vakantie in het Spaanse Fuengirola. Het drama voltrok zich de middag voor kerst in een van de zwembaden van het resort Club La Costa World.

Reddingspoging

Dochter Comfort in de problemen geraakt in het zwembad. Even daarvoor was haar 12-jarige zus alleen bij haar ouders teruggekomen van het zwemmen.

De ouders vroegen het meisje naar haar zus en renden vervolgens naar het zwembad. Vader en zoon sprongen in het water in een poging om het meisje te redden.

[quads id=1]

Moeder bleef bidden

De moeder van het gezin zat te bidden toen haar drie familieleden uit het water werden gehaald. “Ze was kalm en ging nog door met bidden toen de hulpdiensten al gestopt waren met reanimeren”, zegt een getuige.

Konden niet zwemmen

Volgens de 12-jarige dochter kon geen van hen zwemmen. Dat verklaarde ze aan de politie, meldt het Spaanse persbureau EFE. De Spaanse politie startte direct na de tragedie een groot onderzoek in het hotel in Spanje. Eerst werd vermoed dat het afzuigsysteem van het bad een rol had gespeeld bij het gezinsdrama. De badmuts van het meisje werd ook gevonden in het afzuigsysteem. Maar het systeem werd na onderzoek toch goed bevonden.

[quads id=1]

Ook een chloorvergiftiging werd uitgesloten. Nu lijkt het er dus op dat de drie gezinsleden niet konden zwemmen. Het zwembad is vrij snel na het ongeluk weer opengegaan voor het publiek.

Dit is vreselijk

De kerkgemeenschap van de pastoor laat op Facebook weten geschokt te zijn. “In deze zeer moeilijke tijd bidden wij voor de familie. Dit is vreselijk.”

The Redeemed Christian Church is een kerkgemeenschap met duizenden vestigingen in tientallen landen. De gemeenschap heeft ook kerken in Nederland, onder meer in Rotterdam en Amsterdam.

Beijk hier wat video’s ervan:

[quads id=1]

Bron:

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/4967646/zwembaddrama-resort-spanje-pastoor-la-costa-world-drie-kinderen

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland