Ashiana viert kerst met De Papegaaitjes in Paramaribo (foto’s en video’s)

Ashiana Paramaribo
Hele mooie en bijzondere berichten uit Paramaribo.

De onlangs overleden, directrice Sherida Doorstam kijkt trots vanuit de hemel naar beneden. Haar kinderen Vennelay en Mac-Galphio Lagadeau zetten namelijk haar kersttraditie voort in Paramaribo:

[quads id=1]

Ashiana heeft weer kerst gevierd met de kindertjes van De Papegaaitjes. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de foto’s en video’s. Fantastisch om te zien hoe jong en oud bij elkaar komen. Welke lieve kindjes herken jij?

[quads id=1]

Kerstfeest in Paramaribo

Ashiana viert kerst met De Papegaaitjes in Paramaribo. Afgelopen week hebben de kleuters van peuterschool De Papegaaitjes hun jaarlijks terugkerend Kerstviering gehad met de oudjes van Huize Ashiana. Vennelay Lagadeau, directrice van De Papegaaitjes, zegt dat dit een traditie was haar overleden moeder, oud-directrice van de school. Omdat zij heel vroeg haar moeder kwijt raakte, had zij een zwak voor de seniorenburgers in de samenleving. Als dochter en nieuwe directrice zet Lagadeau samen met haar broer Mac-Galphio de traditie voort.

[quads id=1]

Samen met de ouders van de kleuters

De leerlingen hebben liedjes en versjes ingestudeerd die zij aan de oudjes mochten presenteren. Ook is er met behulp van de ouders levensmiddelen verzameld en hebben de kinderen 60 goed gevulde levensmiddelenpakketten kunnen geven aan het bejaardentehuis. Middels dit project leren de kinderen heel jong sociale verantwoordelijkheid, zegt zij. Lagadeau blikt terug op het schooljaar en zegt dat het haar nog steeds verdrietig maakt wanneer ze aan het heengaan van haar moeder denkt in augustus.

[quads id=1]

Mama’s naam

Zij zegt dat het voor haarzelf en haar broertje niet gemakkelijk was, maar tot nu toe is het hun gelukt hun moeders naam en eer hoog te houden. Zij zegt dat in 2020 de kwaliteit en gezelligheid van de school precies zo doorgaat en zelfs beter zal zijn.

[quads id=1]

[quads id=1]

Bekijk alle foto’s op de Facebookpagina van de Papegaaitjes:
Eerdere berichten:

Directrice Sherida Doorstam uit Paramaribo overleden – Papegaaitjes Peuterschool

Over onze overleden mama – Sherida doorstam – directrice van de Papegaaitjes in Paramaribo (video)

PW
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland