27-jarige chauffeur overleden na val in ravijn – politie Suriname

overleden Suriname
Een bericht van overlijden. Een jonge chauffeur heeft zijn leven verloren in Suriname. Dat betekent dat de verkeersbarometer voor dit jaar is gestegen naar 76. Dat zijn er 76 TEVEEL!!

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het ongeluk en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wederom een familie in de rouw tijdens de feestdagen. Heel veel sterkte <3

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Nadere bijzonderheden en correctie m.b.t de verkeersdode van 26 december 2019. Op donderdag 26 december is abusievelijk aangegeven dat een auto in het Brokopondo gebied in Suriname van de weg was geraakt en in een ravijn terecht was gekomen waarbij een persoon overleden is.

[quads id=1]

In Marowijne

Dit verkeersongeval heeft zich niet voorgedaan in het Brokopondo gebied maar op de weg naar Patamakka in het district Marowijne.

Dit verkeersongeval vond plaats in de middag uren tussen kilometer 55 en 56 van de boven genoemde weg. De auto, die bestuurd werd door de 27-jarige Braziliaanse man genaamd Olivieira Da Silva, belandde in een ravijn van ongeveer 15 meter diep.

[quads id=1]

Verkeersbarometer

Olivieira Da Silva is de 76 ste verkeersdode voor dit jaar.

Bron:

Nadere bijzonderheden en correctie m.b.t de verkeersdode van 26 december 2019

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected]ws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland