Slapende vrouw in Lantibus bestolen – van Paramaribo naar Zanderij – politie Suriname

bus Suriname
Opgelet! Laat dit meteen een waarschuwing zijn voor buspassagiers. Een vrouw is namelijk bestolen in een Lantibus vanuit Paramaribo. Ze was in slaap gevallen.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er is gebeurd. Val dus niet in slaap in de bus!! Of zorg dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Geef het door aan de busreizigers

[quads id=1]

Bus vanuit Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Diefstal in de autobus. De 30-jarige Marciano Y. is op vrijdagochtend 18 december door de politie van het bureau zanderij aangehouden voor diefstal van een portemonnee met een groot geldbedrag en een zaktelefoon met oplader. Waar zijn we nog wel veilig?

[quads id=1]

Richting Zanderij

Marciano zat als mede passagier met een vrouw in een staatsbus, die de route Paramaribo-Zanderij onderhoudt. Op een bepaald moment viel de vrouw in slaap en bij die gelegenheid moet Marciano haar portemonnee met geld en haar zaktelefoon met oplader uit haar tas hebben weggenomen. Kort na het uitstappen bij de eindhalte te Zanderij ontdekte de vrouw de diefstal. Marciano was eerder uit de bus gestapt.

[quads id=1]

Politie Suriname

De politie van Zanderij werd ingeschakeld. De vrouw kon een goede beschrijving van Marciano geven waardoor het de politie gelukte om hem nabij de kruising van de Petrus Cairo- en Kennedyweg staande- en vervolgens aan te houden. Hij is aangehouden nadat de oplader van de benadeelde in zijn broekzak is aangetroffen en de zaktelefoon in zijn directe nabijheid op de grond.

Geld is weg

Het staat vast dat de oplader van de vrouw is omdat zij haar initialen daarop had aangebracht. De portemonnee met geld is nog niet terecht.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Marciano in verzekering gesteld voor diefstal.

Bron:

Diefstal in de autobus

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland