Mijn geliefde man en onze vader Armando Roos uit Paramaribo is overleden (foto’s)

overleden Paramaribo
Een droevig bericht van overlijden. Onze familie is gebroken en alles is veranderd

Een liefhebbende man, een papa, een schoonvader. De 60-jarige Armando Roos is er niet meer. Dat maken Saskia Vriendwijk, Xaviera en Jullian Roos namens de overige familieleden bekend.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de overige foto’s. De crematie zal ZATERDAG plaatsvinden in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan <3

Overleden

Armando John Roos

In de leeftijd van 60 jaar

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden. Verzoeke geen rouwbeklag

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland