10-jarige op 1ste kerstdag overleden na aanval 6 pitbulls – buitenland

valse pitbul

Zijn jullie ook zo bang voor deze dieren? De 1 vindt pitbulls de allerliefste huisdieren maar voor de ander zijn ze de meest bloeddorstige wezens. En dat denken ze niet zomaar.

[quads id=1]

Gisteren op 1ste kerstdag is een Braziliaanse jongen van 10 jaar overleden na een aanval van maar liefst 6 pitbulls. Bekijk het bericht voor eer informatie. Laat dit bericht een waarschuwing zijn. Het is namelijk niet de eerste keer dat is gebeurd. Ook in Suriname is het wel eens voorgekomen (zie eerdere berichten). Bepaalde honden (alle rassen) zijn niet te vertrouwen!!

[quads id=1]

Lees ook: 7-jarige door een pitbull gebeten in Suriname

Jongen van 10 overlijdt na aanval door zes pitbulls. In de Braziliaanse stad São Paulo is woensdag een jongen van tien jaar oud overleden nadat hij was aangevallen door zeker zes pitbulls. Dat melden Braziliaanse media.
Getuigen vertelden tegen de nieuwszender Globonews dat de jongen op Kerstdag ’s middags met zijn vlieger speelde in een park in de wijk Cidade Ademar, in het zuiden van de stad.

[quads id=1]

Lees ook: Oproep – Loslopende pitbull gevonden in Suriname. Politie zoekt eigenaar!!!

Op een gegeven moment viel het speeltuig neer op een door muren omgeven verlaten terrein. Nadat hij over een van de muren was geklommen om zijn vlieger weer te pakken, werd hij aangevallen door de honden.

[quads id=1]

Lees ook: Vrouw door 5 agressieve herdershonden aangevallen en gebeten in Suriname

Een 20-jarige jongen die het drama zag gebeuren, probeerde hem nog te helpen maar het was tevergeefs. Toen de politie arriveerde, was het joch overleden. Om bij de jongen in de buurt te komen, schoten agenten eerst drie van de honden dood.

Gerelateerde verhalen:

Vrouw door 5 agressieve herdershonden aangevallen en gebeten in Suriname

Nadia Belfor door agressieve pitbull aangevallen en gebeten te Paramaribo

Bron:

https://www.destentor.nl/buitenland/jongen-van-10-overlijdt-na-aanval-door-zes-pitbulls~a43cdf9d/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland