Xenegé Reiziger uit Suriname beëdigd tot lid van ressortraad Flora (foto’s)

0
Helpen jullie ons mee met de felicitaties aan Xenegé Reiziger. Zij is onlangs namelijk beëdigd tot lid van het ressortraad Flora te Paramaribo

Bekijk het bericht voor meer informatie. En kijk naar de overige foto’s. Good Job Xenegé en succes met je verdere carrière. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht.

DC Paramaribo

Bic Paramaribo Noordoost schreef het volgende hierover: Beëdiging ressortraadslid Flora Paramaribo. Mevrouw Reiziger Xenegé Erica door districtscommissaris Mike Nerkust, beëdigd tot lid van het ressortraad Flora.

Flora te Paramaribo

Als gevolg van open valling is mevrouw Reiziger verkozen verklaard tot lid van de Ressortraad. Conform artikel 21 lid 2 van de Wet op Regionale Organen heeft mevrouw Reiziger de belofte afgelegd. Bij de gelegenheid drukte de DC het pas beëdigde ressortraadslid op het hart om zich te houden aan de punten die zijn opgenomen in de akte van beëdiging.

Gefeliciteerd Xenegé en succes met uw nieuwe functie!!

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.