Onze 43-jarige collega Soeradj Niranjan uit Suriname is overleden

overleden Paramaribo
Hierbij maakt Aannemingsmaatschappij Baitali N.V te Paramaribo het overlijden bekend van hun medewerker Soeradj Niranjan. Hij is 43 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Overleden
Onze collega

Soeradj Niranjan

In de leeftijd van 43 jaar

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland