Onze 43-jarige collega Soeradj Niranjan uit Suriname is overleden

0
Hierbij maakt Aannemingsmaatschappij Baitali N.V te Paramaribo het overlijden bekend van hun medewerker Soeradj Niranjan. Hij is 43 jaar geworden.

Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Overleden
Onze collega

Soeradj Niranjan

In de leeftijd van 43 jaar

overleden Paramaribo

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.