Mijn nieuwe vriend wil niet dat ik contact heb met de vader van mijn kinderen – anoniem Paramaribo

kinderen Paramaribo
Clarissa is een gescheiden moeder uit Paramaribo met jonge kinderen. Ze woont samen met haar nieuwe vriend in het huis van haar ex. Maar door het lezen van een intieme app is die nieuwe vriend vreselijk jaloers geworden.

Hij wil niet meer dat Clarissa contact heeft met de vader van haar kinderen. Hij wil nu dat alle contact via hem gaat. Anders gaat hij weg. Clarissa is het daar niet mee eens. En haar ex gaat dit nooit accepteren. Maar ze wil haar nieuwe liefde ook niet kwijt. Of heeft hij gelijk? Wat nu? Lees haar verhaal en geef haar wat advies.

Goedemorgen lieve lezers. ik ben Clarissa uit Paramaribo en ik heb een probleem thuis. Ik ben na een huwelijk van 5 jaartjes gescheiden. Mijn ex en ik hebben 2 jonge kinderen. Hij was een waardeloze man voor mij. Maar ik mag niet voor hem jokken: Hij is een hele goede papa voor de kinderen. Daar ben ik blij om. Hij heeft me ook niet slecht achtergelaten.

In zijn huis blijven wonen

De kinderen en ik zijn blijven wonen in zijn huis en hij is zelf ergens anders gaan wonen. Hij betaalt ook nog voor het huis. Dus ik heb vrijwel geen vaste kosten. Een jaar geleden kwam ik Glenn tegen en omdat hij toen ook in een scheiding zat is hij na de scheiding meteen bij mij ingetrokken. Niet omdat hij geen geld heeft voor een eigen woning maar het was makkelijker zo.

Ik heb dit niet met mijn ex besproken. Die was inmiddels ook al dik samen met die dame waarmee hij mij bedrogen had dus ik was blij dat ik ook iemand had. Het ging wel goed. Mijn ex kwam de kinderen bij de deur halen. Hij kwam nooit binnen vanaf het moment dat Glenn bij ons woonde. Hij vond het niet leuk, dat wel. Maar ik zei hem altijd: Als hij goed met me had geleefd dan was het allemaal niet gebeurd.

Zijn relatie

Hij voelde zich schuldig en toen de relatie met dat rotwijf van hem tot een einde kwam heeft hij me wel gevraagd om het weer te proberen. We hebben een tijdje heen en weer gesproken via de app maar ik merkte dat hij absoluut niet was veranderd want er is alweer een andere dame waar hij mee gaat. Dus gelukkig heb ik Glenn niet voor hem gelaten.

Glenn is in mijn telefoon gaan kletsen en heeft gesprekken opgevangen tussen mij en mijn ex. Hij is er helaas wel achtergekomen dat mijn ex me weer wilde hebben. Ik heb hem gezegd dat het niets voorstelde en dat hij grappen maakte. Maar hij heeft me nu dus verboden om nog contact te hebben met mijn ex. Appen en elkaar zien mag helemaal niet meer. Hij zegt dat alles nu via hem besproken moet worden. Dus afspreken wanneer de kinderen bij hem gaan en ophalen en brengen. Op het erf mag hij niet meer komen. De kinderen moeten zelf naar de auto lopen enz.

Glenn is gewoon heel erg jaloers geworden na het lezen van die appjes. Ik begrijp het wel. Ik ben ook een beetje te ver gegaan. Ik was ook een soort van blij dat het uit was met dat rotwijf en dat hij me terug wilde. Ik geloofde bijna weer in ons. Maar ik kwam er op tijd achter dat hij niet was veranderd. Glenn is een lieve en goede man voor mij en ook voor de kinderen. Hij werkt en draagt bij. Hij is alleen een beetje bezitterig. Dat is nu wel erger geworden. Hij is jaloers. En hij haat mijn ex. Hij vindt dt ik een zwak voor hem heb. Dat is ook zo. Omdat hij de vader van mijn kinderen is. Mijn eerste echte liefde.

Praten over de kinderen

Maar hij moet niet jaloers zijn. En hij kan dit niet van mij eisen. Het is mijn ex. Ik moet toch met hem kunnen praten over de kinderen? Ja, ik ben te ver gegaan op de app. Dat was mijn fout. Maar het blijft de vader van mijn kinderen. En hij is eigenlijk ook de baas van het huis. Hij heeft het gebouwd en hij betaalt nog alle kosten. Glenn zegt wel dat hij die kosten kan overnemen. Maar dat wil ik niet. En hij zegt dat mijn ex anders in het huis moet komen wonen met de kinderen en dat hij en ik dan ergens anders gaan wonen. Maar dat wil ik ook niet. Ik ga mijn kinderen niet achterlaten.

kinderen Paramaribo
Voorbeeldfoto van asoutherngirlinsouthafrica
Hoe los ik dit op

Ik wil Glenn niet kwijt. Waar vind ik een man die goed is voor mij en mijn kinderen? Maar ik kan echt niet meer met die domme jaloezie van hem. Niet praten met mijn ex? Nee hoor, hij heeft ongelijk. Dit kan hij niet zeggen over de vader van mijn kinderen. Vinden jullie dat ook? Maar hoe los ik zoiets op? Want mijn ex gaat absoluut niet met hem willen praten over de kinderen. Hij wil helemaal niet met hem praten. Dus wat nu?

Glenn heeft me gezegd dat hij anders weggaat want hij kan niet meer met die dingen van mij en mijn ex. Moet hij dan maar weggaan? Maar dat gun ik mijn ex ook niet. Ik wil niet dat hij mijn leven kapot maakt. Dus graag wil ik een oplossing hiervoor.

Ik ben te snel gaan samenwonen met mijn nieuwe vriend denk ik. Denken jullie dat ook? Misschien had ik dat nooit moeten doen.

 

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig