Echtpaar uit Suriname omgekomen door brand (foto’s en video’s)

brand Suriname

Het was een enorme brand vannacht in Suriname. Een echtpaar is helaas omgekomen bij de brand. Vermoedelijk na een feestje waarbij lichtjes werden aangestoken.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de vele foto’s en video’s van het drama.

[quads id=1]

Brand Suriname

Een enorme brand heeft vannacht gewoed in het Lawagebied. Een echtpaar is omgekomen bij de brand.

Een chinees echtpaar is omgekomen bij een grote brand vannacht in het Lawagebied. De plek, Antonio Brinkoe, ligt tegenover het Franse dorp Maripasula.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie-woordvoerder hoofdinspecteur Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat de oorzaak van de brand nog niet duidelijk is. Er was gisteravond een feest waarbij ook lichtjes werden aangestoken. De politie is intussen ter plekke. Ook de technische opsporing zal naar het gebied gaan.

Veel foto’s en video’s

Terwijl sinds vannacht foto’s en video’s van het drama verspreid werd via social media, wist Naarden rond tien uur nog niks van de brand af. Hij heeft nog voor alle zekerheid gebeld met het Command Center. Nadat de berichten bleven aanhouden, heeft Naarden van een meerdere gehoord dat er inderdaad een enorme brand heeft gewoed in het gebied, waarbij doden zijn gevallen.

[quads id=1]

Uit de hand gelopen

ABOP-voorzitter tevens Assembleelid Ronnie Brunswijk zegt aan Starnieuws dat hij bang was ervoor dat de situatie uit de hand zou lopen. “De bouwsels daar zijn zo dicht op elkaar. Ik heb ook aan de districtscommissaris gezegd dat er iets moest gebeuren,” zegt de volksvertegenwoordiger. Het vindt het jammer dat nu levens te betreuren zijn. De mensen hebben geprobeerd om het vuur te blussen, maar ze waren niet opgewassen tegen de vlammen.

Video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56207

Foto’s van
Ala Dey Nieuws

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland