Onze collega 36-jarige Dinesh Jagdat is overleden in Suriname

overleden Paramaribo
Een zeer droevig bericht van overlijden
Directie en personeel van Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht Suriname maakt hierbij het heengaan van hun medewerker 36-jarige Dinesh Jagdat bekend.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Let op. De crematie is MORGEN. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle collega’s, vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

R.I.P.

Dinesh Jagdat

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland