Meerdere criminelen aangehouden voor beroven scholieren – politie Suriname

politie Suriname

De politie heeft Toney, Kelvin, Furgil en Joël aangehouden. Ze worden verdacht van meerdere straatberovingen, inbraken brandstichting en nog meer criminele activiteiten.

[quads id=1]

Furgil en Joël hebben vermoedelijk meerdere scholieren beroofd rondom scholen in Suriname. De politie roept de scholieren op om aangifte te doen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Geef het door zodat mensen op de hoogte zijn van de aanhoudingen.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Straatrovers en inbrekers aangehouden en opgesloten. Rechercheurs van de afdeling Recherche Midden hebben de afgelopen periode klaarheid gebracht in een aantal gevallen van onder andere berovingen en inbraken.

Zo is de 36-jarige Toney, P. die zich in een zwart gelakte personenauto verplaatste, aangehouden en opgesloten op verdenking van 13 inbraken gepleegd te Richelieu en Meerzorg in het district Commewijne, te Lelydorp en Santodorp. Verder is hij ook aangehouden voor twee gevallen van bedreiging, een geval van diefstal door middel van geweldpleging en een geval van brandstichting.

[quads id=1]

De 33-jarige Kelvin, G. verplaatste zich in een rood gelakte personenauto met sportvelgen. Hij is aangehouden en opgesloten in verband met negen inbraken gepleegd in de woonwijken Lelydorp en Santo Boma.

[quads id=1]

De 20-jarige verdachten Furgill, R. en Joël, F. zijn opgesloten voor zeven straatberovingen gepleegd nabij de scholen in het gebied van De Nieuwe Grond in het district Wanica. Deze twee verdachten hebben waarschijnlijk nog meer scholieren tot hun slachtoffers gemaakt. Scholieren die de afgelopen twee tot drie maanden beroofd zijn in het Nieuwe Grond gebied en geen aangifte hebben gedaan worden opgeroepen in contact te treden met de afdeling Recherche Midden. Deze afdeling is ondergebracht in het politie bureau De Nieuwe Grond.