Ik ben 7 weken zwanger en de dokter ziet niets – anoniem Paramaribo

zwanger Paramaribo
Anastatia is zwanger. Dat weet ze zeker. Ze heeft al bijna tien testen gedaan en ze voelt zichzelf ook behoorlijk zwanger.

De bijna 46-jarige is zwanger van een schatje en gaat de baby alleen opvoeden. Het probleem is alleen: De dokter ziet helemaal geen baby in haar buik. Anastatia is radeloos en wil graag advies van andere vrouwen. Zijn er meer mensen die dit hebben meegemaakt. Als ze een miskraam heeft gehad dan zou ze dat toch merken? Lezen jullie aub haar verhaal en geef haar zonodig wat advies. Is ze nou zwanger of toch niet?

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Anastatia uit Paramaribo. Ik zit hier te huilen op bed. Ik ben zo onzeker en bang om een miskraam te krijgen. Ik ben zwanger. Helemaal niemand weet het. Ik ben namelijk al bijna 46 jaar en ik heb geen man. Geen vaste relatie. Een heer met wie ik het af en toe doe. Die man zelfs weet ook niet eens dat ik zwanger ben.

Ik zou het hem wel vertellen maar na 3 maanden. We hebben geen vaste relatie en het is mijn baby. Als hij wil helpen dan mag het maar het hoeft niet. Maar goed. Ik ben nu bang dat het helemaal niet zo ver gaat komen Ik heb gisteren namelijk voor het eerst een echo gehad en die arts ziet helemaal niets. Ik ben zo geschrokken en het leek alsof die man ook niet wist wat hij tegen me moest zeggen. Ik heb ook bloed geprikt en ik moet volgende week mijn huisarts bellen.

Ik ben op internet aan het kijken en bij de meeste echo’s zie je al na 5 weken iets in de baarmoeder. Maar bij mij helemaal niets. Die arts vroeg of ik een miskraam had gehad en of ik bloedingen had. Maar helemaal niet. En een miskraam zou ik toch wel voelen. Ik hoor dat het heel erg veel pijn doet en dat het gepaard gaat met enorme bloedingen. Dat heb ik helemaal niet gehad. En ik voel me echt behoorlijk zwanger. Misselijk en heel erg moe. Ik ben zwanger. Dat weet ik zeker!

Ik heb al bijna 10 zwangerschapstesten gedaan in het begin en vanmorgen heb ik er weer 1 gedaan. Die was ook weer positief. Jullie begrijpen dat ik helemaal door de war ben. Ik kan pas terugkomen over 2 weken. Hoe moet ik die twee weken volhouden? Ik ben zo onzeker. Vooral ook hoe helemaal niemand weet wat er met me aan de hand is. Niet iedereen gaat het ook eens zijn met mijn zwangerschap. Ze gaan zeggen dat ik te oud ben. Ze gaan vinden dat ik geen man heb. Maar dat maakt me niet uit. Ik wil gewoon mijn baby.

Ik heb me maar ziek gemeld van het werk en ik ga plat op bed liggen. Misschien helpt dat.  Ik hoop dat de baby zichzelf laat zien. Ik ben echt radeloos. Vandaar dat ik FamilieNieuws heb aangeschreven. Ik wil graag van mensen weten met hoeveel dagen/weken ze hun kindje voor het eerst konden zien bij de echo.

Ik wil ook weten of andere mensen dit mee hebben gemaakt. Ik ben precies 7 weken geleden voor het laatst ongesteld geweest. In die periode heb ik ook omgang gehad met mijn schatje. Zonder bescherming. Dat doen we al maanden. We zijn beiden vrijgezellig. Ik dacht dat ik nooit zwanger zou worden. Maar toch wel. Ik was zo blij maar nu ben ik zo verdrietig. Ik had me zo verheugd gisteren om de baby te zien en nu is er misschien helemaal niets in mijn buik.

zwanger Paramaribo

Heeft iemand dit ook meegemaakt? Graag jullie reacties in de comments. Ik laat jullie weten hoe mijn zwangerschap afloopt. Please bidden jullie aub voor mij. Anastatia. Ik wil nu echt zo graag moeder worden.

Eerdere berichten:

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig