Vrouw verliest deel van teen op vakantie oord Suriname (foto en video)

Vakantie Suriname
Opgelet vakantiegangers en bezoekers van vakantie oorden in Suriname. Ga niet met wondjes in het water. Neem geen eten mee in het water en let goed op waar je het water in gaat.

[quads id=1]

Er zijn namelijk weer mensen aangevallen door hongerige of boze piranha’s. Een vrouw is zelfs een stukje van haar teen kwijtgeraakt. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de foto van haar voet. Let op: De foto is best wel eng om te zien. Luister ook naar een eerder opgenomen video van de dc hierover. Geef het door aan anderen zodat ze alert blijven!

[quads id=1]

Vakantie Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Piranha’s op de loer. Wederom zijn bezoekers van recreatieoorden in Suriname aangevallen door piranha’s. Het komt vaak voor dat mensen in de vakantie met hun families kiezen voor ontspanning buiten de stad. Ze bezoeken dan graag recreatieoorden aan het water. Maar daar zijn wel risico’s aan verbonden. Vooral als je je niet aan de regels houdt.

Vakantie oord

Het is helaas weer een paar keer misgegaan. Een vrouw is dit keer slachtoffer geworden bij het recreatieoord A. De vrouw is gebeten aan haar voet. Daarbij is zij een stuk van haar teen kwijtgeraakt. Er waren ook kinderen bij.  De vrouw werd met spoed naar een ziekenhuis in Suriname gebracht voor medische behandeling.

[quads id=1]

Een man is ook aangevallen

In een ander geval werd ook een man aangevallen door een piranha. Hij liep gelukkig geen ernstige verwondingen op. Je hoort vaker dat mensen worden aangevallen door piranha’s wanneer zij recreatieoorden, die langs de Surinamerivier liggen, bezoeken. Mensen moeten alert zijn. Er wordt wel veel gewaarschuwd. Ook via de media. Dat zegt districtscommissaris (dc) Armand Jurel van Para.

DC van Para

Jurel is op de hoogte van de gevallen en heeft het besproken met de verantwoordelijken van de recreatieoorden. Als privéoorden zulke gevallen vaker meemaken, worden er wel strengere maatregelen aangetroffen.

In de Surinamerivier leven veel verschillende diersoorten en die voelen zich vaak genoeg ook bedreigd. Ze worden razend als er etensresten in het water worden gegooid.

[quads id=1]

Advies van de dc

De dc adviseert de mensen die de oorden langs de Surinamerivier bezoeken om niet met wondjes in het water te gaan en om vooral geen etensresten te gooien in het water. En heel belangrijk: Bedenk goed waar je je vakantie met je familie gaat doorbrengen.

Geef het door aan een ieder! Bekijk hieronder de foto.

[quads id=1]

Vakantie Suriname
Foto uit Dagblad Suriname. Let op. Deze kan vervelend overkomen
Luister hier naar een eerder opgenomen video van de dc omtrent berichten van bezoekers van een vakantie oord in Suriname die waren gebeten door een piranha:

[quads id=1]

Klik op listen in browser op de foto hieronder om het bericht te beluisteren:

Lukt het niet om het bericht te beluisteren? Klik dan hier

Eerdere berichten:

Piranha’s maken meerdere slachtoffers in vakantie oord te Suriname – meisje verliest teen

Piranha’s maken weer slachtoffers op vakantie oord in Suriname – advies: Ga niet meer in het water!! (video)

TM
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland