Mijn lieve moeder Elfriede Lachman is overleden in Nederland

overleden Nederland
De Heer is mijn Herder. Hij is alles wat ik nodig heb

De diepbedroefde Mariska Lachman maakt mede namens haar gezin en de families Cladder en Bruma het overlijden bekend van haar lieve moeder Elfriede Lachman. Zij is in Nederland overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

overleden Nederland

Mijn lieve moeder

Elfriede Hetuide Lachman

is overleden in Nederland
Geboren 3-05-1938 te Commewijnen -Marienburg Suriname.
Overleden 18-11-2019 te Utrecht.
Begraven 27-11-2019 in besloten kring te Amsterdam.

Namens
Dochter en gezin, Mariska Lachman
Familie Cladder
Familie Bruma
&
Neven en nichten

[quads id=1]

overleden Nederland

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland