Man misbruikt meisje in appartementen complex te Paramaribo en wil daarna haar moeder vermoorden/kappen

appartement Suriname
Een gefrustreerde vent! Deze man heeft meerdere mensen misbruikt in het appartementencomplex te Paramaribo. Gelukkig pikte 1 vrouw zijn vrijpostigheid niet! Toen ze haar dochters wilde waarschuwen, bleek ze helaas te laat te zijn. Hij had 1 van ze al misbruikt.

[quads id=1]

Toen ze naar zijn wederhelft stapte wilde de misbruiker de moeder en haar dochters vermoorden. Hij rende achter ze aan met een houwer. Lees meer in het bericht. Wat bezielt sommige mannen toch? Waar komt deze frustratie vandaan?

[quads id=1]

Appartement in Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: 40-jarige uit Paramaribo aangehouden voor intiem misbruik en bedreiging. De politie van Munder heeft maandag de 40-jarige verdachte M.W. aangehouden en in verzekering gesteld ter zake omgang met een minderjarige en bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht.

Met een houwer

Deze verdachte heeft afgelopen weekend een moeder, die samen met haar drie minderjarige kinderen in een appartementencomplex te Paramaribo woont, met een houwer bedreigd. Dit gebeurde nadat de moeder de wederhelft van de verdachte had verteld dat hij in de maand november haar 13-jarige dochter intiem heeft misbruikt. De zaak kwam aan het rollen, nadat de verdachte vrijpostigheid met de moeder van het slachtoffer uithaalde. De verdachte doet alle soorten klusjes voor de appartement houder. Zodoende kwam de verdachte in contact met de huurders.

[quads id=1]

Ze pikte het niet

Op die bewuste zondag is de verdachte enkele klusjes voor de moeder van het slachtoffer gaan doen. Hij probeerde ook met deze huurder onzedelijke handelingen uit te voeren. Echter pikte zij dit niet van de verdachte en sprak hem aan. Zij heeft toen op haar beurt haar drie minderjarige meisjes aangesproken om afstand te houden en de woning niet open te doen als zij niet thuis zou zijn. Toen zei één van haar dochters dat de verdachte haar tot drie keren toe in de maand november heeft misbruikt. De moeder stortte in.

[quads id=1]

Aangifte gedaan

Zij is toen met haar dochter bij de partner van de verdachte geweest en vertelde haar over de daad van de verdachte. De verdachte kwam thuis aan en heeft de moeder en haar dochters achterna gezeten met een houwer. De politie werd ter zake ingeschakeld. Behalve deze huurder hebben de overige huurders ook aangifte tegen hem gedaan terzake intiem molest. Uit vrees hadden de andere huurders nooit eerder aangifte tegen M.W. gedaan.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

De politie van Munder Paramaribo heeft na de aangifte de verdachte maandag opgespoord en hem na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland