Zware crimineel aangehouden – politie Suriname

politie Suriname

Troepen van het Surinaams Nationaal Leger hebben de wrede crimineel Romario, S. alias “Piking boi” aangehouden

[quads id=1]

Hij is hoogstwaarschijnlijk betrokken bij de vreselijke schietpartij waarbij een militair en 2 beveiligingsmannen werden vermoord.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Zware crimineel aangehouden door A.T.’ers en Commando’s. Onlangs heeft een opsporingsteam bestaande uit politieambtenaren van het Arrestatie Team en leden van het Korps Speciale Troepen van het Surinaams Nationaal Leger de Braziliaanse crimineel Romario, S. alias “Piking boi” aangehouden in het Marowijne gebied.

[quads id=1]

In het bezit van Romario zijn aangetroffen en in beslag genomen twee vuist vuurwapens en een zware automatische wapen met munitie. Romario is hoogstwaarschijnlijk lid van een bende, die enkele weken terug roofovervallen heeft gepleegd op de goudvelden in het Lawa gebied en te Mamadjuka.

[quads id=1]

Bij die berovingen zijn drie personen door de criminelen dood geschoten. Een militair in het Lawa gebied en twee beveiligingsmannen te Mamadjuka.

Romario is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

politie Suriname

Bron:

https://www.politie.sr/zware-crimineel-aangehouden-door-a-t-ers-en-commandos/