Ray doodgeschoten in Almere – Nederland

overleden Nederland
Vervelende berichten uit Nederland. Bij een schietpartij in een woning in Almere is een jongeman overleden

[quads id=1]

Het zou gaan om Ray uit Utrecht. (zie foto) Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden in Nederland

NOS Nederland schreef het volgende: Bij een schietpartij in een woning aan het Stadhuisplein in Almere is vanmiddag een dode gevallen. De politie hield korte tijd later vlakbij de woning een verdachte aan.

[quads id=1]

Identiteit

Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is in de woning in het centrum van de stad. Het motief is onbekend. De politie wil ook nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer of de dader, meldt Omroep Flevoland. (bekijk onderstaand bericht van Boevennieuws voor meer informatie over de identiteit)

Op het moment van de schietpartij, om 15.50 uur vanmiddag, was het druk in het centrum van de stad. Voor de landing van de traumahelikopter met een medisch team, werd het Stadhuisplein korte tijd afgezet.

[quads id=1]

Boevennieuws

Boevennieuws Nederland schreef het volgende: Ray Tensaini doodgeschoten in woning Almere. In een woning aan het Stadhuisplein in Almere heeft gistermiddag een schietpartij plaats gevonden. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Bronnen bevestigen aan Boevennieuws dat het slachtoffer Ray Tensaini uit de Utrechtse wijk Overvecht is.

Bekijk de video:

Bekijk onderstaande link om meer te lezen over het schietincident:

[quads id=1]

https://www.boevennieuws.pro/nieuws/ray-tensaini-doodgeschoten-in-woning-almere/

Bron:

https://nos.nl/artikel/2315746-dode-bij-schietpartij-in-centrum-van-almere.html

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland