Onze Furgil Mac Donald uit Paramaribo is zeer tragisch van ons heengegaan

overleden Paramaribo
Aan een leven samen, kwam abrupt een einde
Het zeer tragische overlijden van 34-jarige Furgil Mac Donald uit Paramaribo is hard aangekomen. Ook Schoonfamilie Tam laat weten dat ze enorm meeleven met zijn vrouw Simone Tam en kinderen Shaquille, Emily, Jayvon, Furdeshia, Neorah en Isaï. Bekijk het bericht voor meer informatie. De singineti is VANAVOND. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Met diep leedwezen, maken de Familie Tam bekent, dat op zeer tragische wijze van hen is heen gegaan. Furgil Christiaan Mac Donald in de leeftijd van 34 jaar. Medeleven gaat uit naar zijn vrouw Simone Tam en kinderen Shaquille, Emily, Jayvon, Furdeshia, Neorah en Isaï.

De singineti is op Zondag 22 december van 20:00 – 22:00 uur ten huize van de overledene, aan de Litzstraat 13 te Paramaribo

[quads id=1]

Bijzonderheden i.v.m de begrafenis van:

✝Furgil C. Mac-Donald

het volgende:

*Maandag 23 december 2019: Uitvaart
#Afscheid nemen: 13.30u-14.30u
#Rouwdienst: 14.30u-15.30u
#Om 16.00u vertrekt van AZ aula naar Maretraite, vervolgens naar Pont bij ouderlijk huis Philipusweg 27 (een moment)
#Daarna wordt de stoet vervolg naar de begraafplaats Renee’s Hof voor de ten aarde legging.

Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Bekijk onderstaand bericht voor meer foto’s en een video:

Onze vader 34-jarige Furgil Mac-Donald uit Paramaribo is veel te vroeg overleden (video)

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland