Ondernemer aan de Anniestraat Paramaribo mishandeld en beroofd van SRD 28.000

supermarkt Paramaribo
Een ondernemer heeft de schrik van zijn leven gehad toen 5 gemaskerde en gewapende criminelen zijn winkelpand te Paramaribo binnendrongen.

[quads id=1]

Ze namen duizenden SRD’s mee en ook wat spullen. Hij werd daarbij ook flink mishandeld. Bekijk het bericht voor meer informatie. Zoveel geld in je winkel houden is levensgevaarlijk. Maar wat moet je dan als winkelier? Elk uur naar de bank?

[quads id=1]

Winkel te Paramaribo

Winkelier overvallen en mishandeld te Paramaribo. Een winkelier is vorige week aan de Anniestraat beroofd van SRD 28 duizend, belkaarten en alcoholische dranken. Hij is ook mishandeld.

[quads id=1]

Verwondingen aan zijn hoofd

Hij liep verwonding aan het hoofd op en moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandeling. Het gaat om vijf criminelen die de daad hebben gepleegd; zij waren gemaskerd en gewapend met vuistvuurwapens. Zij drongen het pand binnen en bedreigden de winkelier met de wapens.

[quads id=1]

Geld meegenomen

Zij sloegen de man met de kolf van de wapens en namen vervolgens het geld, de belkaarten en de dranken weg. Na de daad hebben zij de plaats verlaten in een witte wagen via de Anniestraat in de richting van de Henck Arronstraat te Paramaribo.

Politie

De politie ging na de beroving naar de plaats voor onderzoek

Bron:

Winkelier overvallen en mishandeld

Gschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland