Opnieuw crimineel neergeschoten in Suriname

politie Suriname
‘Risico van het vak’. Zo noemen we het ook wel eens. Als iets niet van jou is dan moet je er vanaf blijven. Tijdens een mislukte inbraak in Suriname is een 39-jarige crimineel neergeschoten. Alweer!

[quads id=1]

De eigenaar betrapte ze op de camerabeelden en greep naar zijn pistool. Hij loste 3 schoten. Bekijk het bericht voor meer informatie. Laat het bericht meteen een waarschuwing zijn voor andere criminelen. We maken geen grappen meer!!!

[quads id=1]

Inbraak Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Inbreker loopt schotverwonding op tijdens mislukte inbraak. Bij een mislukte inbraak in het politie ressort Paranam heeft de 39-jarige Imiliano K. een schotverwonding opgelopen aan zijn been. Een tweede verdachte zag kans te vluchten in onbekende richting.

Waarschuwingsshot

De twee mannen hadden ingebroken bij een loods. De eigenaar zag dit op camerabeelden en ging met zijn vuurwapen naar de loods. Hij had het vermoeden dat de inbrekers gewapend waren en loste een waarschuwingsschot. De Kompaan van Imiliano zag kans te vluchten.

[quads id=1]

Nog 2 schoten

Volgens de eigenaar kwam Imiliano op hem af; hij heeft toen nog twee schoten gelost. Imiliano werd in zijn rechterbovenbeen geraakt en is met een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd voor medische hulp.

[quads id=1]

2de is gevlucht

Hij is in verzekering gesteld en is onder politiebewaking in het ziekenhuis opgenomen. Aan de aanhouding van de tweede verdachte wordt gewerkt, volgens de politie. De recherche van regio Midden Suriname heeft de zaak in onderzoek

Bron:

https://www.politie.sr/drugssmokkelaar-aangehouden-door-de-politie-van-geyersvlijt/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland